جذب ۲۱ هزار و ۹۹۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی در لرستان
سمانه حسن پور تصریح کرد: همچنین ۱۶ هزار میلیارد ریال اعتبارات جاری ابلاغ و ۳۶ هزار میلیارد ریال درآمد نیز از ردیف های استانی وصول و به خزانه کشور واریز شد.
وی با بیان اینکه تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی پنج ساله توسعه استان انجام شده است عنوان کرد: در این راستا ۵۴ پروژه اقتصادی و ۵۳ پروژه عمرانی به عنوان طرح های پیشران استان در راستای رسالت دولت برای تامین معیشت، ایجاد اشتغال و تولید تهیه شده است.
وی بیان کرد: همچنین ۴۷۸ پروژه اولویت دار اقتصادی و عمرانی نیز به لحاظ سطح پوشش و تاثیرگذاری انتخاب و تعدادی شاخص توسعه مانند تولید گندم، توسعه گلخانه ها، زیرساخت های فیبرنوری و اهداف آموزش عالی و عمومی مربوط به ۲۸ دستگاه اجرایی نیز در نظر گرفته شده است. در سال گذشته بالغ بر ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای راه آهن دورود، خرم آباد، اندیمشک تامین مالی شد همچنین مجوز ماده ۲۳ سد معشوره و بیمارستان کوهدشت صادر شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان گفت: برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک نیز ۱۵۰ میلیارد ریال از اعتبارات توازن ملی و ۳۳۰ میلیارد ریال نیز از پیوست شماره یک به اختصاص و برای تخلیه حریم نیز هزار میلیارد ریال مصوب شده است.
حسن پور افزود: همچنین برای احداث ساختمان استانداری یکهزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تخصیص ویژه و برای سه بیمارستان در حال احداث نیایش، دورود و کوهدشت از ردیف های پیوست شماره یک نیز ۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال نقدینگی تعلق گرفت و مبلغ پنج هزار میلیارد ریال نیز برای شبکه های فاضلاب اختصاص یافت.
وی بیان کرد: همچنین سد مخملکوه، سد تاج امیر و شبکه های آبرسانی استان نیز تخصیص های نقدی و خرید اوراق اسلامی خوبی توسط پیمانکاران دریافت کردند و مجموعه عملیات عمرانی در حوزه پروژه های زیرساختی پیشران نیز تامین اعتبار شدند.
وی در تشریح اقدامات انجام شده در سال گذشته افزود: انجام موفق و با کیفیت طرح سرشماری بخش کشاورزی، تهیه و بروزرسانی نقشه های آماری و انجام آمادگی های لازم برای سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این سازمان بوده است. با توجه به شعار سال مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید، عزم استان نیز جذب و برش تامین سرمایه سال ۱۴۰۴ به شیوه های غیردولتی است که در این راستا مطالعه های لازم انجام و زیرساخت های لازم از بستر قوانین و مقررات برای تامین مالی به شیوه غیردولتی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی بررسی شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰