با این خوراکی ها، صبحانه را مهم ترین وعده غذایی خود کنید
از صبح که بیدار می شوم میلم به هیچ غذایی نمیکشد. اما از خانه که بیرون میزنم به محض رد شدن از جلوی یک نانوایی و یا شیرینی پزی، صدای قار و قور شکمم را چنان میشنوم که دیگر گوشم به دعوت صبوری تا رسیدن به محل کارم محل نمی دهد. انگار که از خانه هیچ خبری از سسیری و بی میلی به غذا نبوده و من این خندق بلا را تا جای ممکن خالی نگهداشته ام که عذابش دهم.
اگر به ندایش محل ندهم کل روز را در چشمم سیاه می کند و اجازه نمی دهد حتی روی یکی از پرونده های تمرکز کنم. ما کارمندهای بیچاره نه از صبحانه خوردن خیری دیدم و نه از نخوردن. بخوریم سنگین می شویم و نخوری هم این می شود بساط روزمان. غرغر کنان تا محل کار آمدم و برای هر خطی که قلمم روی کاغذ می کشید و دکمه ای که دستم روی صفحه کلید رایانه ام میبرد با صدای چند صد دسی بل داد میزد که « به من توجه کن» خب به منچه؟
از سر کنجکاوی در فضای اینترنت داشتم جستجو می کردم که برای گرسنگی و بی چارگی صبحانه ام چه چاره کنم که با این مطلب توجهم را جلب کرد. رسانه «نمناک» نوشته بود:
«بعضی از مواد غذایی هستند که احتمال اینکه شما را بیمار کنند بسیار زیاد است. پس مراقب صبحانه خود باشید؛ در غیر این صورت سیستم ایمنی خود را ضعیف می کنید. این که مواد مغذی را در صبحانه خود بگنجانید، اهمیت بسیار زیادی دارد. سعی کنید تمام دسته بندی های مواد مغذی از جمله پروتئین ، کربوهیدرات ، فیبر و چربی های ضد التهابی را در رژیم غذایی خود و صبحانه جای دهید از طرفی باید از خوردن بعضی از مواد غذایی هنگام صبح خودداری کنید زیرا باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی می شود و تاثیر منفی روی سلامت کلی شما دارد.
هر گونه صبحانه ای که در آن قند بالا یا چربی اشباع شده ضد التهابی مانند کلوچه ، سرلاک شیرین یا گوشت فراوری شده وجود داشته باشد؛ سطح انرژی را به شدت بالا می برد و باعث افزایش اشتها، تمرکز و تغییرات روحی در طول روز می شود اما ممکن است تاثیر منفی روی سیستم ایمنی داشته باشد. پس به جای اینکه از قند زیاد یا چربی زیاد هنگام صبحانه استفاده کنید، به دنبال مصرف پروتئین، فیبر و کربوهیدرات باشید.
علاوه بر آنچه گفته شد، برخی مواردی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد نیز برای وعده صبحانه مناسب نیستند:
سوسیس و کالباس از بدترین صبحانه ها است زیرا از گوشت های فرآوری شده و چاشنی هایی تهیه شده که برای سلامتی مضر هستند.
برای صبحانه آب میوه غیر طبیعی ننوشید زیرا در ترکیب آن ها شکر فراوانی وجود دارد. صبح ها مواد غذایی و نوشیدنی های شیرین شده کمتر مصرف کنید.
اسموتی های آماده جزو مض رترین صبحانه ها هستند زیرا پر از شکر و مواد افزودنی مانند رنگ های مصنوعی و طعم دهنده می باشند.
نوتلا ۸۳ درصد از سطح متوسط شکر روزانه زنان را شامل می شود ، با خوردن نوتلا در صبحانه ابتدا انرژی افزایش یافته اما به مرور زمان انرژی به سرعت تبخیر می شود و احساس خستگی جایگزین آن خواهد شد.
رنگ ها و مواد شیمیایی استفاده شده در کورن فلکس ها سبب مضر شدن آنها شده است و می تواند باعث بیش فعالی یا چاقی شود.
مواد غذایی دارای کالری و چربی بالا مثل شیرینی دانمارکی، رول دارچین و نان های شیرین و برشته شده برای صبحانه مضر بوده و سبب چاقی می شوند.
یک کاسه عدسی کم چرب
نان سبوس دار با یک قاشق کره بادام زمینی
تخم مرغ
یک لیوان شیر کم چرب همراه خرما
املت بسیار کم چرب همراه با نان سبوس دار
پنیر کم چرب و کم نمک همراه نان سبوس دار
آووکادو
اوتمیل (جودوسر)
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰