کارآفرینی زنان، موتور توسعه اقتصادی است

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان در این جلسه گفت: یکی از موضوعات اصلی در توسعه پایدار، میزان بهره‌گیری صحیح از توانمندی‌ها و استعدادهای نیروی انسانی جامعه است.

به گزارش قاب خبر: ناهید پرویزپور افزود: بر این اساس باید فرصت‌هایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه فراهم نمود که همه از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهره‌مند گردند.

وی با بیان این‌که زنان نیمی از افراد جامعه را تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: مشارکت زنان در شغل‌های مختلف و کارآفرینی برای رشد و پیشرفت جامعه ضروری و لازم است.

پرویزپور با تاکید بر این‌که مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی یکی از شاخص‌های تولید کشور است، تصریح کرد: کارآفرینی زنان موتور توسعه اقتصادی است که منجر به افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال و رفاه اجتماعی می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: بسترسازی و آموزش‌های توانمندسازی زنان در مهارت‌آموزی شغلی به‌خصوص مشاغل نوین خانگی علاوه بر این‌که موجب تقویت اقتصادی خانوارها و افزایش سطح رفاه اجتماعی می‌شود در کاهش نرخ بیکاری و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی در استان تاثیر بسزایی دارد.

پرویزپور تاکید کرد: مهم‌ترین مسئولیت اجتماعی زنان کارآفرین ترویج و تقویت فرهنگ کار در جامعه و انتقال تجربیات زیسته به نسل جوان به‌خصوص در بین دختران است.

وی با اشاره به نقش مهم زنان در کارهای فرهنگی و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه، ادامه داد: زنان کارآفرین با احیاء هنرهای بومی مانند گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی و سفالگری به حفظ فرهنگ بومی کمک کنند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد:برنامه‌ها و سیاست‌های حمایتی دولت در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، تسهیل در تضامین بانکی و آسان‌سازی فرآیند کسب اعتبار مالی زنان کارآفرین برای توانمندسازی و افزایش مشارکت آن‌ها در فرایند توسعه‌ای، امری ضروری و انکارناپذیر است.