۱۳ میلیارد تومان، اعتبار بازآفرینی شهری لرستان
به گزارش قاب خبر: وحید کرم الهی افزود: اعتبارات بازآفرینی شهری لرستان در سال جاری برای پنج شهرستان خرم آباد، بروجرد، دورود، الیگودرز و کوهدشت در نظر گرفته شده است که این اعتبار جوابگوی نیاز بازآفرینی شهری استان نیست.
وی با اشاره به اینکه در این راستا اقداماتی در سطح شهرهای استان شده است اظهار کرد: براساس قانون باید خانه های فرسوده دارای سند و تملک شوند در حالیکه بسیاری از اماکن موجود در محلات بازآفرینی دارای سند نیستند و امکان باز آفرینی برای آنها وجود ندارد.
کرم الهی با بیان اینکه با تعامل و کارجمعی باید در راستای بازآفرینی شهر محلات فرسوده استان اقدام شود، ادامه داد: در گام نخست باید برای این محلات توانمندسازی در اولویت قرار گیرد.
وی عنوان کرد: در گذشته و در حاشیه شهرها منازل مسکونی در زمین های ملی احداث شده است که اکنون تلاش می شود برای آنها هویت ایجاد شود .
وی افزود: با رایزنی با مسولان استان در این راستا اقداماتی انجام شده است و تلاش می شود با قانون گذاری مشکلات موجود مرتفع شود، همچنین با راه اندازی سامانه، شناسایی و راستی آزمایی افراد نیازمند به مسکن و مشروط به نوسازی و بازآفرینی، سند منازل واگذار می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان همچنین گفت: چهار خطه کردن محورهای منتهی به شهر خرم آباد از سال ۸۰ آغاز شده است و در سال ۸۷ طرح های ملی تعریف شدند.
کرم الهی افزود: مسیر خرم آباد – نورآباد حدود ۷۴ کیلومتر ،خرم آباد- کوهدشت و خرم آباد- پلدختر تا حدود زیادی چهار خطه شده اند و روند طولانی این طرح ها ناشی از محدودیت های اعتباری بوده است.
کرم الهی در خصوص محور ۳۵ کیلومتری ازنا – شازند ادامه داد: ۱۸ کیلومتر از این مسیر چهار خطه شده و چهار کیلومتر در حال آسفالت است و در صورت تامین اعتبار در هفته دولت تکمیل می شود.
وی افزود: طرح توسعه فرودگاه خرم آباد نیز از سال ۹۲ آغاز ، حدود ۵۲ میلیارد تومان با قرارگاه خاتم الانبیا منعقد و از مهر ۹۹ با شرکت فرودگاه های استان تفاهم شده است که تامین اعتبار شده و و پایان آبان ماه تکمیل می شود.
مدیرکل راه وشهرسازی لرستان با اشاره به ناهنجاریهای ساختمانسازی در استان گفت: ناهنجاریهایی مانند پله و درب واحد مسکونی که باعث اشغال قسمت عمومی می شود در ساختمان سازی ها وجود دارد.
کرمالهی افزود: یکی از معضلات در استان ساختمانهای ۲نقشهای است که در این راستا کمیسیون ماده ۱۰۰ باید برخورد و نسبت به تخریب اقدام کند اما متاسفانه این کمیسیون به یک منبع درآمد برای شهرداریها تبدیل شده است که همه این موارد ریشه در مسائل فرهنگی و اقتصادی دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰