پیگیری خسارات وارده به منابع طبیعی از طریق بازرسی استان
به گزارش قاب خبر: سعید رازانی بیان کرد: برای حق و حقوق دیده بان ها در خصوص پیشگیری از حریق در حال بررسی موارد هستیم و جزء موارد مهمی است که امیدوارم هر چه سریعتر این مشکل مرتفع گردد.
رازانی به بحث رفع تداخلات و اشکالات شیوه نامه ایی که به آن وارد است گریزی زد و تصریح نمود: این اشکالات باید رفع شود و همه موارد وارده را مورد بررسی قرار خواهم داد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان سیمای منابع طبیعی استان را به خوبی تشریح کرد و بیان داشت: تغییر اقلیم، گرم شدن کره زمین، کمبود آب و بیابان زایی یک هشدار جدی است و اگر در کشور خواهان امنیت غذایی و خودکفایی هستیم حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی ضامن این امنیت است.
شیرزاد نجفی به گوشه ای از اقدامات صورت گرفته توسط منابع طبیعی و آبخیزداری استان اشاره کرد و افزود: زراعت چوب، اصلاح و احیای مراتع، توسعه جنگلکاری، ذخیره گاه جنگلی، طبیعتگردی، اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری و … از جمله این اقدامات است.
وی گفت: در دو سال گذشته اقدامات بسیار چشمگیری در راستای مهار سیلاب خصوصا در شهرهای خرم آباد و پلدختر انجام شده و این اقدامات تاثیر بسیار زیادی در کنترل سیلاب و اخذ رسوب داشته که در صورت تامین اعتبار و تکمیل پروژه های نیمه تمام می توان خسارات وارده به نقاط سیل گیر رو به حداقل رساند.
نجفی با بیان اینکه هر هکتار عملیات آبخیزداری ۵۳۰ مترمکعب آب را در زمین نفوذ می دهد، عنوان کرد: ۱۴ پروژه اجرایی امسال در اداره کل انجام می گیرد که ۶ پروژه در راستای تولید، ۵ پروژه در راستای اشتغال و ۳ پروژه در راستای مانع زدایی خواهد بود.
این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنان خود، حجم آب ذخیره شده، نفوذ سالیانه، کنترل فرسایش، کنترل رسوب، افزایش تولید علوفه، پتانسیل کنترل و کاهش تبخیر، ایجاد فرصتهای شغلی و … را از جمله فواید اجرای عملیات های آبخیزداری دانست و اظهار کرد: کمبود نیرو و اعتبار، تخریب جنگل ناشی از ایجاد خطوط لوله نفت و گاز و عملیات های خودسرانه برخی از ادارات و شرکت ها در جنگل و مراتع از جمله معضلاتی است که گریبانگیر منابع طبیعی استان شده است.
گفتنی است در پایان هر کدام از حضار مشکلات مربوطه به حوزه کاری خود را مطرح نمودند و رازانی در راستای مرتفع نمودن آن مشکلات قول مساعد داد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰