حمایت از کنشهای فرهنگی در قالب توانمندسازی و راهبری کردن
به گزارش اختصاصی پایگاه خبری قاب خبر: حجتالاسلام والمسلمین مهدی قدرتی بیان کرد: معتقدیم با حمایت از این کنشها میتوانیم کارهای فرهنگی را در سطح استان انجام دهیم.
وی افزود: حمایت ما از کنشهای فرهنگی در قالب توانمندسازی و راهبری کردن است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به مبحث جهاد تبیین، عنوان کرد: جهاد تبیین باید به یک نهضت عمومی و مردمی تبدیل تا دستاوردهای نظام، به عنوان حکومت اسلامی بیان شود.
وی ادامه داد: در جشنواره چله انقلاب دهه فجر پارسال ۲۲۱ مسجد و ۱۷۶ پایگاه مقاومت بسیج مساجد در قالب ۷۷ گروه و ۳۱۹ محله با حضور بیش از ۱۶ هزار نفر برگزار شد.
حجت الاسلام قدرتی تصریح کرد: اقدامات فرهنگی در حوزه بانوان ۲برابر شده و تلاش برای جهاد تبیین همواره در دستور کار است.
وی گفت: سال گذشته ۶ هزار و ۶۳۸ برنامه قرآنی در لرستان اجرا شد همچنین ۱۶ تیر امسال نیز همزمان با عید غدیرخم جشن های مهمانی مختلفی در قالب ۱۵۰ موکب برپا میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به مهمانی روز عید غدیر در سایر محلات، خیابانها و … استان، گفت: در ایام محرم، صفر و همچنین اوقات فراغت تابستان نیز برنامههای مناسبتی را خواهیم داشت.
وی،همچنین از اصحاب رسانه نیز در قالب موکب خبرنگاران،برای حضور در این مهمانی دعوت کرد.
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ نفر در قالب طرح امین در مدارس و بیش از ۲۰۰ نفر در قالب طرح هجرت در استان مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: همچنین در حال حاضر ۱۰ نفر روحانی مستقر در مناطق محروم این استان حضور دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: ۲۴۰ خانه عالِم در استان وجود دارد.
وی افزود: خانه عالم مکانهایی در هر روستا برای استقرار مروجان مذهبی (روحانیون) و مبلغان دینی است که علاوه بر داشتن امکانات اقامتی برای مبلغان، دارای دفتر کار و محل ملاقات عمومی هستند.
حجت الاسلام قدرتی در بخش دیگری از صحبت هایش به وجود ظرفیت های دینی استان نیز گریزی زد و گفت: لرستان دارای ظرفیت های دینی بسیاری است که باید با بودجه ویژه دیده شود.
وی اضافه کرد: امروز دشمنان در فضای رسانهای و فرهنگی با اعتبارات ویژه در تلاش هستند لذا این آمادگی در استان دارد بودجه فرهنگی و دینی را واقعی و در راستای اهداف مورد نظر هزینه کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: در ماه رمضان نیز جزو خوانی منطقه «چهار باغ»، محفل قرآنی در محل قلعه «فلکالافلاک» و… را داشتیم که مورد استقبال فراوان مردم در ایام ماه مبارک رمضان قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلیمن قدرتی بیان کرد: مردمی بودن از شاخصه مهم برنامههای تبلیغات اسلامی است. ساماندهی، پشتیبانی و حمایت از نهادهای فرهنگی و دینی مختلف بر عهده این سازمان است.
وی تاکید کرد: همه طرحهای حجاب و عفاف در استان را به طور حتم مورد حمایت قرار خواهیم داد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان تصریح کرد: ساختمان «چمن سلطان» شهرستان الیگودرز که بلااستفاده مانده را پیگیر هستیم که تغییر کاربری پیدا کند.
حجت الاسلام قدرتی با اشاره به فعالیتهای ادارهکل تبلیغات اسلامی در راستای محتواسازی در فضای مجازی، افزود: در این راستا کلیپهای خوبی تهیه شده که بدون نام و ذکر منبع منتشر میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به ساماندهی ترحیمخوانان استان اضافه کرد: بخشی از جامعه مداحان ترحیمخوان هستند که معمولاً در مناسکی که بری میت انجام میدهند حضور دارند و طی سالیان گذشته اعتراضهای زیادی در رابطه با این قشر داشتیم.
وی بیان کرد: از طرف این قشر برخی از بدعتها به اعتقادات مردم وارد شده و یک عده رانتخواری راه انداختند که باید هرچه زودتر ساماندهی میشدند.
حجت الاسلام قدرتی ادامه داد: در این راستا ساماندهی ترحیمخوانان از طریق شورای فرهنگ عمومی به عنوان یک قانون تصویب شده و در قالب کانون مداحان برای آنان تعرفههای متعارف تعیین و تصویب شد.
وی افزود: این تعرفهها اکنون به عنوان یک قانون است که در شورای شهر نیز ارائه شد، ما به عنوان نمایندگان مردم در مقابل رانتخواران و افرادی که از آنها حمایت میکنند میایستیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰