تولید یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون سالانه در این استان تولید می‌شود و ایجاد صنایع تبدیلی و فراوری در این راستا ضروری است.

به گزارش قاب خبر : اسفندیار حسنی مقدم اظهار کرد: با توجه به اقلیم مناسب استان ۱۷ واحد صنعتی پرورش بوقلمون در هفت شهرستان با ظرفیت ۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند که سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنند.

وی ادامه داد: یکی از بخش‌هایی که طی چند سال اخیر در استان به واسطه تغییر الگوی مصرف جامعه از گوشت قرمز به گوشت های سفید و کم چرب توسعه پیدا کرده حوزه پرورش ماکیان به ویژه گوشت بوقلمون بوده است.

حسنی مقدم بیان کرد: نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی و به تبع آن فروش و بازاریابی این محصول از مشکلات این حوزه است.

وی ادامه داد: با رایزنی‌های انجام شده واحدهای فعال این حوزه، مشکل کشتار این واحد های تولیدی رفع خواهد شد.