توزیع ۱۲۰ هزار تن آرد در لرستان
به گزارش قاب خبر: سعید دارابی بیان کرد: بر اساس برآوردها و موجودی سامانهها، ماهانه حدود ۲۳ هزار تن گندم به کارخانجات آرد استان عرضه میشود که این مقدار به حدود ۲۰ هزار تن آرد تبدیل و برای مصارف نانواییهای شهری، روستایی، عشایری و صنوفی مانند نان سنگک و بربری توزیع میشود.
وی ادامه داد: در مجموع، طی شش ماه گذشته حدود ۱۲۰ هزار تن آرد در استان توزیع شده است. نانوایان میتوانند با قیمت واحد از هر کارخانهای که تمایل دارند آرد خریداری کنند و شرکتهای پخش موظف شدهاند تا هزینههای حملونقل را بهگونهای مدیریت کنند که قیمت نهایی برای همه نانوایان یکسان باشد.
دارابی با اشاره به کاهش تولید گندم در استان بیان کرد: متأسفانه به دلیل بارشهای نامناسب، طغیان آفات و برخی چالشهای دیگر در کشت، امسال شاهد کاهش حدود ۶۰ درصدی تولید گندم نسبت به سال گذشته بودیم.
وی با بیان اینکه برای جبران این کاهش، واردات گندم در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: سال زراعی گذشته ۲۱۹ هزار و ۲۹ تن گندم به ارزش تقریبی چهارهزار و چهارصد میلیارد تومان (۴.۴ همت) از کشاورزان خریداری شد. تاکنون ۹۵ درصد از مطالبات کشاورزان پرداخت شده و مابقی نیز بهتدریج در حال واریز است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی منطقه لرستان گفت: سال گذشته از طریق ۳۷ مرکز خرید شامل مراکز ملکی، استیجاری، کمیسیونی و مباشرتی (مراکز روستایی) در استان، در مجموع ۲۱۹ هزار تن گندم از حدود ۲۸ هزار کشاورز خریداری شد.
دارابی با اشاره به تامین گندم و آرد مورد نیاز استان تأکید کرد: با برنامهریزیهای انجام شده و با وجود کاهش تولید، هیچ گونه کمبودی در تامین آرد نانواییها وجود ندارد و نخواهد داشت. سهمیه آرد نانواییها بر اساس سامانه هوشمند نان و بدون تغییر و به صورت مستمر تامین میشود.
وی گفت: ما تضمین میکنیم که تا فصل برداشت محصول جدید، هیچ مشکلی در تامین گندم و آرد وجود نخواهد داشت و ذخایر لازم با پراکنش مناسب در سطح استان توزیع شده است.
دارابی با اشاره به واردات گندم باکیفیت و اختلاط آن با گندم داخلی برای بهبود کیفیت آرد، مهمترین عامل در کیفیت نان را مهارت نانوا دانست و گفت: استفاده از خمیرمایه مناسب، استراحت کافی به خمیر و مهارت نانوا تأثیر بسزایی در کیفیت نان دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.