سرمایه گذاری ۱۷ همتی در صنعت آب و فاضلاب کشور
مسعود علویان صدر در جلسه مجمع عمومی شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: دولت در برنامه هفتم توسعه، اهداف بلندمدتی را مدنظر قرار داده است، از این رو همه شرکتها باید برنامههای کوتاهمدت خود را برای تحقق آن برنامهریزی کنند.
وی افزود: برش استانی برنامه هفتم برای پنج سال آینده باید در اسرع وقت تهیه و تدوین شود و ملاک عمل قرار گیرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر لزوم تخصیص بودجه متناسب با وضعیت پروژهها تاکید کرد و افزود: برنامه هفتم توسعه چراغ راه است و باید بهعنوان نقشهای برای تحول در سیستم برنامهریزی کشور عمل کند، همچنین شرکتها باید از بروزترین روشها و الگوهای مدیریتی استفاده و از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان حداکثر بهره را ببرند.
علویان صدر با اشاره به ضرورت تحول در صنعت آب و فاضلاب یادآور شد: باید صنعت را از نگاه سنتی به سمت مدیریت هوشمند سوق دهیم و این تحول نیازمند ابزارها و امکانات پیشرفتهای مانند تله متری، سیستمهای اسکادا و کنتورهای هوشمند است تا بتوانیم بهصورت کارآمد و مؤثر به اهداف خود دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه هوشمندسازی یک فرآیند پویا و بدون توقف است، عنوان کرد: این موضوع میتواند به عنوان چراغ راهی برای برنامهریزیهای بلندمدت در صنعت آب و فاضلاب کشور باشد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به موضوع سرمایهگذاری در صنعت آب و فاضلاب پرداخت و گفت: سرمایهگذاری در حوزه آبفا ضرورت انکار ناپذیری است که باید با تعریف سیستم و جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی تحولی جدی در زیرساختهای این بخش انجام شود.
علویان صدر با اشاره به لزوم ایجاد درآمد پایدار، خواستار بازتعریف تفکر اقتصادی در صنعت شد و اضافه کرد: باید ضمن تعریف ظرفیت در اقتصاد آب جهت ارتقا و بهره وری صنعت و کنترل دقیق هزینهها اهتمام لازم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه آب بدون درآمد یکی از چالشهای اصلی این صنعت است، افزود: متخصصان باید با نگاهی هوشمندانه و استفاده از روشهای نوین، این مسئله را مدیریت کنند. مطالعات نشان میدهد ۷۰ درصد آب بدون درآمد مربوط به ۶۵ نقطه خاص در کشور است که با اقداماتی مانند پهنهبندی، استاندارسازی و تعویض لولههای فرسوده، میتوان هدررفت آب را بهطور موثر کاهش داد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰