زخم های شهری خرم آباد کهنه است

شهردار خرم آباد گفت: زخم های این شهر متعدد و کهنه است اما آنقدر عمیق نیستند که نشود در بازه زمانی چندساله آنها را ترمیم کرد. برای اعتلا و ارتقای جایگاه شهر خرم آباد نیازمند اجماع عمومی هستیم.

داریوش بارانی بیرانوند بیان کرد: افتتاح ۱۰ پارک محله ای و یک پارک بازآفرینی شده در سه منطقه شهرداری از اقدامات انجام شده در این راستا بوده است. این فضاها در تفرج‌، بازی کودکان، تفریح و سرگرمی و حیات جمعی محله ها بسیار اثرگذار خواهند بود که در این راستا یکی از بوستان ها به نام “جلال حسینی” منطقه ۲ قدیمی بود و نسبت به بازآفرینی و تعمیر آن اقدام شد.

شهردار خرم آباد تاکید کرد: این بوستان ها پیش از این رها شده، کانون تجمع زباله و نخاله‌های ساختمانی، معتادان متجاهر و به نوعی فضاهای ضد اجتماعی بودند که از این منظر احیای آنها بسیار ارزشمند است.

بارانی بیرانوند با اشاره به احداث کارخانه شن و ماسه خرم آباد گفت: ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ها یکی از موارد ضروری در تامین منابع مالی مورد نیاز این نهاد است که در این راستا به منظور جلوگیری از هدررفت بسیاری از سرمایه‌ های شهرداری، برنامه ریزی هایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به بهره برداری از معدن کوهی شن و ماسه شهرداری افزود: مجوز این معدن سال گذشته از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اخذ، عملیات اجرایی آن اوایل امسال آغاز و ظرف مدت کوتاهی با هزینه ۳۰۰ میلیارد ریال تکمیل شد که با راه اندازی آن سالانه حدود هشت میلیارد ریال صرفه جویی اقتصادی صورت خواهد گرفت.

شهردار خرم آباد با اشاره به پروژه ممیزی شهر ادامه داد: در صورت برون سپاری این امور ۲۶۰ میلیارد ریال هزینه به شهرداری تحمیل می شد اما با استفاده از ظرفیت های شهرداری این هزینه ها به ۱۰۰ میلیارد ریال کاهش یافته است.