برگزاری همایش مدیریت بحران آب و تغییر الگوی کشت در کوهدشت
به گزارش قاب خبر: حمزه آزادبخت بیان کرد: برداشت بیش از حد آبهای سطحی و زیرزمینی، وضعیت آب کشور را به سطح بحرانی رسانده است که از نشانههای این میتوان به وضعیت خشک شدن دریاچه ها، رودخانه ها و تالابها، کاهش سطح آبهای زیرزمینی، فرونشست زمین، کیفیت آب، فرسایش خاک، بیابانزایی و گرد و غبار اشاره کرد .
وی ادامه داد: از ابتدای سالجاری در کوهدشت برق ۹۰ حلقه چاه کشاورزی و صنعتی به دلیل اضافه برداشت قطع و مالکین ملزم به نصب کنتور شدند .
آزادبخت افزود : تاکنون حدود ۷۰ کنتور هوشمند در سطح شهرستان بر روی چاههای صنعتی و کشاورزی نصب شده که تعداد ۲۵ دستگاه مربوط به سال جاری بوده است. همچنین حدود ۳۰ دستگاه توسط کشاورزان خریداری شده و در نوبت نصب قرار دارد.
مدیرمنابع آب کوهدشت عنوان کرد: تغییر زمان کشت محصولات آبدوست، ممنوعیت کشت در فصل بهار و تابستان، الزام چاهداران به نصب کنتور هوشمند تا پایان سال جاری که در صورت عدم نصب کنتور تمدید نشدن پروانه بهره برداری ، برخورد جدی با کشاورزان مهاجر و غیربومی، تقویت طرح های آبخیزداری توسط اداره منابع طبیعی در جهت احیای آبخوان کوهدشت از راهکارهای لازم اجرا بمنظور حفظ منابع آب موجود در شهرستان دانست .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰