فعالیت ۱۰۶ پایگاه اورژانس در لرستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: ۱۰۳ پایگاه زمینی و سه پایگاه هوایی ؛ ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۰۳ آمبولانس در سطح استان فعال است.

به گزارش قاب خبر: جلال الدین امیری با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر سه پایگاه اورژانس شهری بانوان خرم آباد، شهرک اندیشه بروجرد و پایانه مسافربری دورود به ظرفیت اورژانس پیش بیمارستانی استان اضافه شده است، ادامه داد: همچنین سه پایگاه اورژانس جاده ای نیز در” خاک به تیه” الیگودرز، ” کهمان” سلسله و ” آبسرده” بروجرد احداث شده است.

وی با بیان اینکه جهت راه اندازی این پایگاه ها ۳۰ میلیارد ریال هزینه شده است، ادامه داد: همچنین یک دستگاه موتورلانس در شهرستان دلفان فعال و تعداد موتورلانس های فعال در استان از هشت به ۹ دستگاه رسیده است. موتور آمبولانس‌، دارای تمام تجهیزات پزشکی لازم جهت ارائه خدمات به بیماران در موارد فوریت‌های پزشکی است و کمک شایانی به کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار می‌کند که نقش مهمی در کاهش اثرات سوءناشی از حوادث و بیماری‌ها دارد.

امیری با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهداف راه اندازی پایگاه‌های اورژانس، افزایش سرعت رسیدن بر بالین بیمار و نجات جان مددجو است گفت: از ظرفیت خیران و موسسات خیری در حوزه‌های مختلف استان به ویژه حوزه بهداشت و درمان استفاده شده است تا با برنامه ریزی و کار مستمر بهترین خدمات به مردم ارائه شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به راه اندازی نخستین پایگاه اورژانس بانوان در استان بیان کرد: پایگاه‌ اورژانس بانوان به صورت ۱۲ ساعته از هشت صبح تا هشت شب به ارائه خدمات به مددجویان نیازمند خدمات اورژانسی می پردازد. با افتتاح پایگاه اورژانس بانوان خدمت‌رسانی به بانوان در شهر خرم‌آباد تسهیل و گام بسیار مطلوبی در حوزه درمان پیش بیمارستانی برداشته شده است همچنین با توجه به فارغ‌التحصیلی دانشجویان رشته فوریت‌های پزشکی، پایگاه‌های اورژانس بانوان را در استان افزایش خواهیم داد.