لرستان؛ صاحب میز تخصصی گردشگری کشاورزی است
به گزارش قاب خبر، عطا حسن پور با اشاره به میزهای تخصصی گردشگری لرستان نظیر گردشگری کشاورزی، گردشگری خوراک، گردشگری ژئوتوریست و … اظهار داشت: جاذبه های گردشگری در حوزه کشاورزی لرستان باعث شده تا در حوزه گردشگری کشاورزی نیز دارای میز تخصصی باشیم که این موضوع می تواند در رونق گردشگری این حوزه تاثر گذار باشد.
وی افزود: در سالهای اخیر جشنواره های گردشگری کشاورزی نظیر گردو کهمان، سیب بروجرد و زردآلو مروک با همکاری جهاد کشاورزی استان برگزار شده که نشان دهنده تنوع کشاورزی و اهمیت آن در توسعه گردشگری است.
حسن پور اضافه کرد: با تلاش های انجام شده جشنواره انار در تقویم گردشگری کشور ثبت شده و باید با همکاری بن بخشی و جمع آوری اطلاعات و ثبت آنها، جشنواره انجیر نیز در تقویم گردشگری کشور به ثبت برسد.
وی گفت: شهرستان پلدختر و معمولان از دیرباز به عنوان تولیدکننده انجیر در منطقه شهرت داشته و پیوند تاریخی و کشاورزی این مهم؛ غار تاریخی کلماکره است.
حسن پور افزود: تاریخ شهرستان پلدختر به عنوان سرزمین پل های تاریخی و کاروانسراها، و گذرگاه تاریخ در همجواری سه رودخانه خروشان زال، سیمره و کشکان قرار گرفته است و پیوند تاریخ و گردشگری و کشاورزی منطقه را می توان در درختان انجیر کوهی منطقه و غار کلماکره پیدا کرد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: درخت انجیر به عنوان پاسبان ششمین گنجینه بزرگ تاریخی جهان در غار کلماکره، از دیر باز مورد احترام مردم بوده و در قرآن نیز از این میوه خدادادی نام برده شده است.
در حاشیه این جشنواره، غرفه های صنایع دستی از آثار هنرمندان این دو شهرستان در رشته های صنایع چرمی، گلیم بافی، لباس محلی، سیاه چادر؛ عروسک سازی سنتی، حلاجی پشم و نخ ریسندگی سنتی دایر شده بود.
شایان ذکر اینکه بصورت ماهیانه بیش از یک تن محصولات پشم ریسی از کارگاه سنتی این شهرستان به شهرهای تهران، اصفهان و قم صادر می شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰