توجهات معنوی و عرفانی استاد سیف به عالم خلقت
به گزارش قاب خبر: اعظم روانشاد در مراسم یادمان استاد “محمدصادق سیف” با اشاره به ویژگیهای شخصیتی این هنرمند برجسته لرستانی گفت: استاد سیف تمام عمر پربار خود را در حرم حضرت دوست به سر برد و در عالم عشق، هنر، و احساس توجه ویژه معنوی و عرفانی به عالم خلقت داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه وظیفه داریم یاد و خاطره هنرمندان بزرگ را زنده نگه داریم افزود: یکی از وظایف و رسالتهای فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تکریم هنر و هنرمندان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه استاد “محمدصادق سیف” به معنای واقعی نامشان هم ستوده بود و هم راستگفتار و کردار افزود: استاد سیف از نظر اخلاقی نیز ممتاز بود و با قرآن مجید و نهجالبلاغه موانست فراوانی داشت و منازل سلوک را طی کرده و عرفان را باجان و دل درک نموده بود؛ از این رو توکل بسیار بر حضرت حق داشت و متمسک به ولایت علی (ع) و اولاد او بود و این عشق و ارادت آن چنان عمیق و صمیمانه بود که سادات و حتی کودکان سادات را تکریم میکرد و گرامی میداشت.
وی هنر، استاد سیف را هنری متعالی و جلوهای از عالم بالا دانست و افزود: او هنرش را به معنای واقعی هنر ممتاز و برجسته و متعالی ارائه میکرد و این امر او را در زمره هنرمندان کم نظیر قرار داده است.
روانشاد با اشاره به اینکه خوشنویسان شعر و ادبیات فارسی را زنده نگه داشته و دیدنیتر کردهاند، افزود: هنر خوشنویسی ابزاری فراگیر برای برقراری ارتباط با فرهنگها و ملتها است که باید نسبت به میزان تاثیر هنر خوشنویسی در گفتوگوی تمدنها و نزدیکی فرهنگها آگاه شویم.
در ادامه این مراسم سیدسیامک موسوی اسدزاده، مهران جمشیدیان، ایرج طولابی، فواد سیف، خانم سربازی همسر مرحوم سیف، ستار ولینژاد درباره ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی مرحوم محمدصادق سیف سخنانی بیان کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰