لزوم پیشگیری و مقابله با وقوع حریق در مراتع و عرصه های جنگلی و طبیعی
به گزارش پایگاه خبری قاب خبر: حسین میرزایی عنوان کرد: با تجمیع و همگرایی دستگاه ها و شناسایی گروه های جهادی و استفاده از تشکل های مردم نهاد می توانیم گام های موثری در مرتفع نمودن مشکلات برداریم.
وی ادامه داد: در عرصه های جنگلی و مراتع مواد قابل اشتعال وجود دارد که باید با مدیریت منابع طبیعی و همکاری دستگاه های اجرایی استان با هماهنگی این اداره کل نسبت به پاکسازی آنها اقدام نمایند.
میرزایی تغییر اقلیم، ریزگردها، خشکسالی و… را از جمله دلایل باعث زوال بلوط دانست و افزود: باید راهبردی وجود داشته باشد که هم دولت و هم تشکل ها در راستای حفظ و احیا منابع طبیعی کوشا باشند.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با اشاره به بیمه بی نام ، تصریح کرد: کسانی که می خواهند با منابع طبیعی همکاری داشته باشند باید وارد سامانه همیار طبیعت شوند، ثبت نام کنند تا در موقعی که خدایی ناکرده خسارات جانی و مالی به آنها وارد شد، از طریق دولت بتوانند حمایت شوند و البته از تشکل های مردم نهاد تقاضا دارم که برای هر شهرستان نیروهای مردمی و فعال را به اداره کل معرفی نمایند.
وی در ادامه در خصوص شناسایی مناطق بحرانی، ایجاد آتش برها، ایجاد پایگاه های اطفاء حریق، جذب نیروهای گشت مراقبت با ابلاغ قرارداد، استفاده از نیروهای بسیج تحت عنوان دیده بان حریق، نصب تابلوهای حریق هشدار دهنده، چاپ پوستر و پخش آن در روستاها، آموزش سمنها و تشکل های مردم نهاد و همچنین دوره آموزشی در مدارس و دهیاران توضیحاتی ارائه نمودند.
میرزایی فرهنگ سازی از طریق صدا و سیما را مهم برشمرد و اظهار کرد: استفاده از پهبادها برای رصدکردن و پایش جنگل ها در مواقع آتش سوزی ها و فصول خشک بسیار حائز اهمیت است.
در این جلسه خیرینی حضور داشتند که تعداد ۶ دستگاه دمنده و ۳ دستگاه علف زن را به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اهدا نمودند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰