۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند. امروز فقط از ۱۲ واحد که فاکتورهایی مانند تولید آرد کامل، کارآفرین نمونه و محصول جدید داشتند تقدیر شد.

به گزارش قاب خبر: امید مقیمی منفرد در مراسم روز جهانی غذا ، کشاورزان را به تولید بیشتر محصولات سالم دعوت کرد و گفت: مشارکت روستائیان و زنان خانوار در تولید محصولات کشاورزی نقش بسزایی دارد.

وی ادامه داد: شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ «حق داشتن غذا برای زندگی و آینده‌ای بهتر» است و این پیام قدرتمند بر حق اساسی انسان برای تغذیه کافی و نقش حیاتی غذا در شکل‌دادن به حال و آینده بشر تأکید می‌کند.

مقیمی، افزود: سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) با این شعار خواستار داشتن حق یک رژیم غذایی متنوع و غنی از مواد مغذی است که برای همه مقرون به صرفه در دسترس و ایمن باشد.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تولید غذا و محصولات سالم سبب ارتباط بین کشورهای دنیا می‌شود به‌طوری که سالانه ۱۵۰ کشور این روز را جشن می‌گیرند.

مقیمی منفرد ادامه داد: در پنج سال اخیر، کارگاهی در استان فعالیت نداشت؛ اما اکنون ۱۵۰ کارگاه مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در لرستان فعالیت دارند حتی کارگاه‌هایی داریم که بیش از ۵۰ محصول تولید و تولیداتش در کشور جزو اولین‌هاست به گونه‌ای که از کارخانه‌ها جلو می‌زنند. هفته‌ای دو کمیته تشکیل می‌دهیم تا پروانه برای کارگاه‌های متقاضی صادر کنند.

وی افزود: در بحث تولید آرد کامل نیز چهار واحد در استان پروانه گرفتند و البته استفاده از آرد کامل نیازمند آموزش و فرهنگ‌سازی و در کنار آن تعیین قیمتی است که مردم بتوانند آن را تهیه کنند.