کلاف سردرگم ترافیک خرمآباد
«از میدان امام حسین تا شهدا حدود ۴۰ دقیقه طول کشید و نتوانستم سر موقع به قرارم برسم حالا بماند که چقدر از ترافیک شهر کلافه و عصبی شدم» این را راضیه ایمانی از شهروندان خرمآبادی گفت و اضافه کرد: مدیریت شهری از رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد سخن میگوید درحالیکه ترافیک شهر برای همه از جمله گردشگران کلافهکننده است.
کافی است مسیرت هسته مرکزی شهر باشد باید خودت را برای یک ترافیک سرسامآور و کلافهکننده آماده کنی، ترافیک خرمآباد کلاف سردرگمی است که تاکنون راهحل مؤثری برای آن اندیشیده نشده است.
درحالیکه موضوع ثبت جهانی دره خرمآباد و روانهشدن سیل گردشگران به خرمآباد مطرح است که مدیریت شهری از رفع معضل ترافیک بهویژه در هسته مرکزی عاجز است.
شهردار خرمآباد داریوش بارانی بیرانوند در مصاحبهای گفته بود که رفع مشکل ترافیک شهر را با اجرای برخی پروژهها از جمله تقاطع امام رضا(ع) در دستور کار خود قرار دارد اما واقعیت این است که برای رفع ترافیک شهر بهویژه هسته مرکزی شهر تاکنون هیچ اقدام عملی انجام نشده است.
کمعرض بودن خیابانها، وجود خودروهای تکسرنشین، مسافربرهای شخصی، نبود پارکینگ، وضعیت نابسامان حملونقل عمومی، تجمع مراکز تجاری و پزشکی در هسته مرکزی شهر و عدم نظارت مسئولان باعث شده که ترافیک در خرمآباد غیرقابلتحمل باشد.
عضو شورای اسلامی شهر خرمآباد مجید دریکوند با بیان اینکه شرایط توپوگرافی شهر خرمآباد بهگونهای است که دستمان را برای انجام یک سری طرحها بسته معتقد است: باید تعداد خودروهای ورودی به شهر کنترل شود(مثل طرح زوج و فرد) و البته باید ناوگان حملونقل درونشهری تقویت و محدودیتهایی برای پلاکگذاری در نظر گرفته شود.
استاندار لرستان ابوطالب شفقت هم در جلسه شورای اداری از نابسامانی حملونقل عمومی خرمآباد انتقاد کرده و گفته بود: وضعیت حملونقل عمومی در شهر خرمآباد نابسامان است و این مسئله برای مردم مشکلساز شده است.
کارشناس برنامهریزی شهری احمد سپهوند، احداث روگذر در مرکز شهر، احداث حملونقل ریلی، آموزش شهروندان در خصوص عدم استفاده از وسایل نقلیه شخصی و احداث پارکینگ مناسب را از راهکارهای کاهش ترافیک در خرمآباد عنوان میکند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰