لزوم ایجاد ساختار تخصصی هوش مصنوعی در اتاق بازرگانی لرستان
به گزارش قاب خبر: محمد خاکی در نخستین نشست تخصصی بررسی کاربردهای هوش مصنوعی ، با تاکید بر ایجاد ساختار پایدار و علمی این حوزه در اتاق بازرگانی لرستان تصریح کرد: مقدمات این ساختار از مدتها پیش مورد بحث و بررسی بوده و پیش از این در تعامل با کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، طرحهایی درباره بکارگیری فناوریهای هوش مصنوعی مطرح شده بود.
وی ادامه داد: اتاق به دنبال گسترش فعالیتها بهصورت نمایشی نیست، چراکه هدف اصلی تشکیل ساختار مشخص، منسجم و اجرایی می باشد تا در حوزههای اولویتدار مانند کشاورزی و صنعت ورود کرده و پس از کسب نتایج مشخص، به سایر بخشها نیز تعمیم یابد.
خاکی با انتقاد از نحوه سنتی استفاده از فناوری در کشور گفت: نباید همچنان کارکردهای انسانی را تنها با ابزار جایگزین کنیم، بلکه باید اساس فرآیند را متحول کرد که در بسیاری از موارد، ابزارهای هوش مصنوعی میتوانند دقیقتر، سریعتر و بدون خطا به نتایج برسند.
وی در ادامه به نمونهای موفق از بکارگیری فناوری در کشاورزی اشاره کرد و افزود: در یک طرح مرتبط با مبارزه با آفت نخیلات، اتاق بازرگانی لرستان بخش عمدهای از هزینههای اولیه را تامین کرد که در ابتدا استقبال چندانی نبود اما به مرور با اثبات کارایی این مدل، امروز بسیاری از باغداران در نوبت بهرهمندی از این خدمات قرار گرفتهاند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی لرستان گفت: اتاق لرستان در نظر دارد چنین نمونه هایی را در صنعت، کشاورزی و گردشگری بهصورت محدود و هدفمند آغاز کند که در فاز اول، تمرکز بر آموزش و ظرفیتسازی خواهد بود. قصد داریم دورههای آموزشی ویژهای برای کشاورزان بهویژه فعالان گلخانهای و صاحبان واحدهای صنعتی طراحی کنیم تا توسط متخصصان با مفاهیم هوش مصنوعی آشنا شوند، سپس اطلاعات مورد نیاز برای شروع همکاری را ارائه دهند.
خاکی با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی در این مسیر دنبال انتفاع اقتصادی نیست، عنوان کرد: هدف ما کمک به توسعه اقتصادی استان است چنانچه تیمها و شرکتهایی در این حوزه شکل بگیرند، میتوان اجرای پروژهها را به آنها سپرد و اتاق تنها نقش راهبردی و نظارتی ایفا خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰