ضرورت حذف مواد آنتی بیوتیک ها و سموم کشاوزی از غذای مردم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: حذف مواد آنتی بیوتیک ها و سموم کشاوزی به منظور حفظ سلامت مردم و امنیت  مواد غدایی با توجه به استاندارهای جهانی مهم است.

به گزارش قاب خبر: بهرام دلفان تصریح کرد: در بیشتر کشورهای اروپایی بحث استفاده از  آنتی بیوتیک ها محلی از اعراب ندارد .

وی ادامه داد: مردم از ناحیه غذا باید کمترین آسیب را ببینند ؛ در حوزه تولید مواد غذایی (دام ، طیور ، آبزیان و تولید محصولات غذایی) اولویت ها و متولیان امر در تولید و پخش باید مشخص باشند و در نهایت مردم نباید از ناحیه غذا آسیب ببینند.

دلفان اظهار کرد: عمده بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها مربوط به الگو و شیوه زندگی مردم و بحث غذاست که در راستای اهداف کلی کمیته صیانت از حقوق مردم و امنیت غدایی استان باید پیشنهادات مختلف ارائه گردد و ضمن بررسی هر موضوع باید بحث نظارت و پیگیری ها جدی شود تا در عمل منتج به نتیجه گردد.

حسنوند؛ مسئول مشارکت های اجتماعی دانشگاه با اشاره به سیاست های کلی نطام سلامت ؛ اظهار کرد: صیانت از حقوق مردم وظیفه ی دستگاه ها و ارگان های مختلف می باشد و در حوزه سلامت و امنیت مواد غذایی ، باید همه ی دستگاه های اجرایی استان پای کار باشند تا سلامت و امنیت غذایی مردم تضمین شود.