شناسایی بیش از ۲ هزار هکتار بافت فرسوده شهری در لرستان

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: ۲ هزار و ۵۰ هکتار بافت فرسوده شهری در استان شناسایی شده بود که با بررسی های جدید این رقم به ۲ هزار و ۱۹۳ هکتار افزایش یافته است.

به گزارش قاب خبر: بهزاد شاکرمی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری افزود: محدوده بافت های فرسوده شهری در سراسر کشور ۱۴ هزار هکتار است که سهم لرستان از این رقم ۱.۶ درصد بوده و مصوبه شورای عالی و مشوق عای طرح بازآفرینی برای همه شهرهای استان در حال اجراست.

وی ادامه داد: طی یک ماه اخیر اجرای بسته تشویقی مردم برای بازآفرینی اماکن فرسوده به شهرداری خرم آباد ابلاغ و این روند برای شهرداری های بروجرد و پلدختر  نیز در حال تصویب است.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان عنوان کرد: یک هزار و ۵۰۷ واحد مسکونی نیازمند نوسازی در محلات هدف بازآفرینی شهرهای استان شناسایی و تاکنون ۶۲۳ فقره پروانه ساخت صادر شده که سهم شهرهای خرم آباد و بروجرد  از مجموع واحدهای فرسوده به ترتیب ۶۷۳ و ۳۱۱ مورد است.

شاکرمی اظهار کرد:  سهمیه چهار ساله استان از طرح های بازآفرینی شهری کشور  ۱۶ هزار و ۶۵۴ واحد است.

وی یادآور شد: تاکنون ۳۱ پروژه توانمندسازی عمومی شامل زیرساخت، ایجاد فضای سبز و امکانات ورزشی و رفاهی در محلات هدف بازآفرینی استان اجرا شده است.

شاکرمی بیان کرد: ۲۱ گروه جهادی نیز در ۲۵ محله شهری استان بجز شهرستان های دورود و ازنا تشکیل و با کمک آنها سه هزار و ۱۱۸ نفر از اهالی ساکن در ۸۹۷ قطعه محله فرسوده آموزش داده شدند.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: سهم راه و شهرسازی در اجرای طرح های توانمندسازی محلات ۳۴ و هریک از شهرداری ها و دستگاه های هر شهر نیز ۳۳ درصد است اما به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه ها و عدم تامین زمین توسط شهرداری، اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی یکی از این محلات برگشت خورد.

یحیی عیدی بیرانوند، شهردار بروجرد گفت:۲۸۰ هکتار بافت فرسوده و تاریخی در این شهرستان وجود دارد که فضای سبز این سطح کمتر از ۲ هزار مترمربع است.

کیومرث منصوری؛  معاون شهرسازی و معماری شهرداری مرکز لرستان نیز با اشاره به شناسایی ۵۸۲ هکتار بافت فرسوده در این شهر اظهار کرد: ۱۲ سکونتگاه غیررسمی و ۷۲ هکتار بافت تاریخی نیز در خرم آباد وجود دارد که طرح بازآفرینی در کمیسیون ماده پنج تصویب و به شهرداران نواحی ابلاغ شده است.