رونمایی از دهها محصول فناورانه و پیشبینی بازدید ۱۰۰ هزار نفری از اینوتکس ۲۰۲۴
نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری(اینوتکس) به عنوان بزرگترین رویداد علمی و فناورانه کشور در حالی به سیزدهمین ایستگاه خود رسیده که نسبت به دورههای پیشین خود، شاهد برگزاری رویدادهای متنوع، برنامههای جنبی و متنوع بسیاری در راستای ایجاد فضای تعامل میان شرکتهای دانشبنیان، فناور، صنایع خلاق و متقاضیان عرصه فناوری و نوآوری است.
در سیزدهمین دوره رویداد اینوتکس، بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و مجموعه نوآور حضور دارند و در طول برگزاری این نمایشگاه آخرین دستاوردها و خدمات نوآورانه خود را به مخاطبان ارائه میکنند.
نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰ هزار بازدید کننده بوده است و با برنامهریزیهای صورت گرفته در بخش های مختلف نمایشگاه پیش بینی می شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.
توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپها و شرکتها و نیز معرفی فرصتهای نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.
در اینوتکس سیزدهم، بیش از ۳۰۰ سخنران در چهار رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس حضور دارند و به تشریح سایر برنامهها و رویدادهای این نمایشگاه میپردازند.
اینوتکس همچنین امسال میزبان رویداد جایزه بینالمللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات است که میهمانان عالیرتبهای را از کشورهای مختلف در خود جای داده است.
حضور صنایع خلاق بر بستر «مانوین»
امسال بستری مناسب برای حضور صنایع خلاق و خانههای خلاق و نوآوری در قالب برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس فراهم شده است. این رویداد با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویتساز، همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار میشود.
در قالب نمایشگاه اینوتکس امسال همچنین به فناوریهای تحولساز نیز توجهی جدی صورت گرفته شده است و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامهریزیهای صورتگرفته، شاهد رونمایی از دهها محصولی خواهیم بود که برای نخستین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می گیرند.
رویداد استیج به عنوان یکی از بخش های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می شود.
در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازارها و صنعتهایی چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خردهفروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می شود. اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیتها و توانمندیهای تیمهای جوان، نوآور و آیندهساز در کشور و جهان است.
پارک فناوری پردیس، صاحب امتیاز نمایشگاه اینوتکس است و دبیرخانه این نمایشگاه با همکاری شرکتهای مختلف از بخش خصوصی برگزارکننده این رویداد است. همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبانهای دائمی نمایشگاه هستن
بر اساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری،سیزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشتماه جاری با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰