راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج طی هفته آینده

قاب خبر: مدیرکل بیمه سلامت لرستان  گفت: صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج طی هفته آینده در قالب 32 بسته خدمتی به بیماران خاص، افراد صعب‌العلاج و سرطانی راه اندازی می شود.

به گزارش قاب خبر: شاهدخت فتحی‌بیرانوند،  ضمن گرامی‌داشت هفته بیمه سلامت، اظهار کرد: بیمه سلامت اقدامات ارزشمندی را طی سال‌‌های اخیر انجام داده که این کارها در دولت سیزدهم ویژه‌تر دنبال می‌شود.

وی عنوان کرد: حفاظت مالی از بیمه شدگان و کاهش پرداختی از جیب بیماران از مهمترین سیاست‌های سازمان بیمه سلامت است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان از اجرای ۱۰۰ درصدی نسخه‌پیچی الکترونیک در استان خبر و ادامه داد: از استان‌های نخست بودیم که علی‌رغم مشکلاتی همچون زیرساخت‌های لازم، نسخه‌نویسی الکترونیکی به طور کامل انجام می‌شود.

فتحی بیرانوند با اشاره به بیمه رایگان سه دهک پایین استان، بیان داشت: اجرای طرح دارویار از دیگر اقداماتی بود که اساس کار آن توسط بیمه‌ها به ویژه بیمه سلامت انجام گرفته است.

فتحی بیرانوند با اشاره به راه‌اندازی سامانه شهروندی در ایام کرونا، تصریح کرد: سامانه‌ای جامع‌ که فرد می‌تواند به صورت غیرحضوری اقداماتی همچون تمدید دفترچه، اطلاعات پزشکی و ارتباط با پزشک خانواده را انجام دهد.

وی از ارائه بسته حمایتی به بیماران خاص، افراد صعب‌العلاج و سرطانی تحت عنوان صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج طی هفته آینده خبر و ادامه داد: این مهم می‌تواند یک گام بزرگ در حمایت از این گروه از جامعه باشد.

پرداخت ۹۰ درصد هزینه زوج‌های نابارور لرستان

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به پرداخت ۹۰ درصد هزینه های زوج‌های نابارور لرستان گفت: سامانه جهاد دانشگاهی و بیمارستان شفا برای پذیرش زوجین نابارور آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون ۱۶۳ هزار لرستانی تحت پوشش بیمه سلامت لرستان هستند، ادامه داد: کاهش پرداخت از جیب بیماران سیاست کلان بیمه سلامت است کمااینکه یکی از برنامه‌هایی که در قانون برنامه پنجم نسخه نویسی الکترونیکی بود که لرستان با وجود مشکلات زیرساختی از استان‌های برتر در نسخه نویسی الکترونیکی بود.

فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه سه دهک پایین جامعه و افراد حاشیه‌نشین در لرستان به صورت رایگان بیمه شدند، گفت: از اقداماتی که رئیس جمهور بر انجام آن تأکید دارد طرح دارویار، نسخه‌نویسی الکترونیکی و بیمه رایگان سه دهک پایین جامعه است کمااینکه طرح دارویار برای جلوگیری از رانت و خروج دارو از کشور بود.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با یادآوری اینکه مطالبات داروخانه‌ها به بیمه سلامت تا شهریور پرداخت شده است، گفت: در بیمه همگانی افرادی که تاکنون دفترچه بیمه نداشتند به شکل رایگان بیمه شدند البته می‌توانستند فقط به مراکز دولتی بروند که تلاش شد برای این اقشار پزشک خانواده تعریف کردیم تا دغدغه حضور همیشگی در مراکز دولتی را نداشته و تابع نظام ارجاع باشند.

وی با اشاره به اینکه درمان ناباروری هزینه‌بر است و زوجین نابارور به دلیل بالا بودن هزینه‌ها پروسه درمان ناباروری را رها می‌کردند، تصریح کرد: سامانه جهاد دانشگاهی و بیمارستان شفا برای پذیرش زوجین نابارور آماده شده و ۹۰ درصد هزینه‌های زوج‌های نابارور توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود کمااینکه تاکنون ۱۵۰۰ نفر برای درمان ناباروری ثبت‌نام کردند و این طرح در راستای سیاست‌های افزایش جمعیت و فرزندآوری است.

فتحی بیرانوند با بیان اینکه توانبخشی معلولان و بیماران اوتیسم در تعهد بیمه قرار گرفته است به طوری‌که ۷۰ درصد این هزینه‌ها پرداخت می‌شود، گفت: بیمه سلامت در جهت ملکی کردن ادارات با تلاش‌های صورت گرفته ساختمان‌ اداری بیمه سلامت در شهرستان‌های دلفان، ازنا و سراب دوره با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان ساخته می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با یادآوری اینکه روابط عمومی این اداره‌کل در سطح کشور جز رتبه‌های برتر است، تصریح کرد: تعداد ۱۱۵ مرکز خدمات جامع سلامت با ۲۰۰ پزشک و ۱۴۸ ماما در سطح روستاهای استان فعال هستند.