جریمه ۷۹ میلیارد تومانی برای اصناف متخلف

قاب خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: اصناف متخلف در استان، ۷۹ میلیارد تومان جریمه شدند.

به گزارش قاب خبر: سید عماد شاهرخی با اشاره به اینکه ظرف ۹ ماه گذشته ۷۸ فقره بازرسی انجام شده‌است، گفت: در بازرسی‌های انجام شده ۵ هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف با ارزش ۷۹ میلیارد تومان تشکیل شد، همچنین ۱۵۰ واحد پلمپ شد.

وی ادامه داد:رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: از ۷۸ هزار بازرسی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، تعداد ۳۷ هزار مربوط به نانوایی‌ها است.

به گفته شاهرخی در بازرسی‌های انجام شده ۵ هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف با ارزش ۷۹ میلیارد تومان تشکیل شد، همچنین ۱۵۰ واحد پلمپ شد.

شاهرخی اظهار کرد: کشت قراردادی گندم تاکنون در ۴۵ هزار هکتار از مزارع استان انجام شده است، در کشت قراردادی ۵۰ درصد از بهای کودهای فسفات و پتاس مورد نیاز کشاورزان در ابتدا توسط دولت پرداخت می‌شود.

وی افزود: لرستان پس از البرز رتبه دوم را در اجرای کشت قراردادی به خود اختصاص داده است.

رئیس جهاد کشاورزی لرستان در ادامه به وضعیت کالاهای اساسی استان اشاره کرد و گفت: قبل از آزاد سازی یارانه‌ها میزان ذرت وارداتی ۷ هزار تن بود، این در حالی است که پس از آزاد سازی این رقم به ۳۳ هزار تن افزایش پیدا کرده است.

شاهرخی بیان کرد: توزیع ذرت وارداتی قبل از آزادسازی یارانه‌ها یک هزار تن بود و بعد از آزاد سازی ۳ هزار و ۲۰۰ تن توزیع شد.

به گفته وی موجودی جو وارداتی قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۵ هزار و ۵۰۰ تن بود، پس از آزاد سازی یارانه‌ها موجودی جو وارداتی ۶ هزار و ۵۰۰ تن‌بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: توزیع جو وارداتی قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۲ هزار تن و پس از آزاد سازی ۵ هزار و ۷۵۰ تن جو توزیع شده است.

شاهرخی با اشاره به موجودی کنجاله قبل از آزاد سازی یارانه‌ها عنوان کرد: موجودی کنجاله‌ قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۳ هزار و ۴۰۰ تن و پس از آزاد سازی ۴ هزار و ۵۰۰ تن بوده است، میزان توزیع کنجاله قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۵۰۰‌ تن و بعد از آزاد سازی ۱۵۰۰ تن بود.

وی به موجودی انواع برنج وارداتی در استان نیز اشاره کرد و گفت: میزان برنج وارداتی موجود در استان قبل از آزادسازی یارانه‌ها ۲ هزار تن بود، اما پس از آزادسازی این رقم به ۴ هزار و ۵۰۰ تن افزایش پیدا کرد، در مجموع ۵ هزار و ۳۳ تن برنج در بازار توزیع شده است.

رییس سازمان جهادکشاورزی لرستان بیان کرد: حجم روغن نباتی موجود در استان قبل از آزاد سازی یارانه‌ها ۱۷۷ تن و پس از آزاد سازی به ۵۰۰ تن افزایش پیدا کرد، همچنین قند موجود در استان قبل از آزاد سازی ۲۲۰ تن و پس از آزاد سازی ۵۰۰ تن بود.

شاهرخی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه در آبان و آذر ماه ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه ریزی داشتیم، عنوان کرد: پیش بینی ما این است که تا پایان بهمن ماه بیش از ۱۳ هزار تن گوشت مرغ به بازار عرضه شود.

وی گفت: لرستان در زمینه جوجه ریزی رتبه دهم را در کشور به خود اختصاص داده است.

شاهرخی تصریح کرد: کنترل نهاده ها، تشویق مرغداران ،پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، سوخت واحد‌های طیور بخش دیگری از کارهای انجام شده است.