تسهیل سفر به عتبات عالیات از لرستان
به گزارش پایگاه خبری قاب خبر: خیراله خادمی بیان کرد: چهارخطه کردن این مسیر به طول ۹۰ کیلومتر یکی از اولویت های اصلی وزارت راه و شهرسازی است که عملیات اجرایی کل محور به پایان رسیده است .
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۱۳ کیلومتر انتهایی مسیر باقی مانده است و ما در تلاش هستیم تا در سال ۱۴۰۲ این بخش نیز زیر عبور قرار گیرد و بدین ترتیب مسیر کوهدشت تا خرم آباد به صورت چهارخطه در دسترس هموطنان قرار گیرد.
وی افزود: عملیات اجرایی در بخش هایی از این ۱۳ کیلومتر شروع شده و با اختصاص منابع اعتباری برای تکمیل بخش انتهایی مسیر، تمام مسیر به صورت بزرگراه به جاده اسلام آباد- پلدختر متصل می شود.
خادمی با اشاره به محور اسلام آباد- پلدختر ، گفت: این محور به طول ۱۶۰ کیلومتر اتصال استان کرمانشاه به پلدختر و استان خوزستان را فراهم می کند که تاکنون ۶۰ کیلومتر مسیر در استان کرمانشاه و هفت کیلومتر در استان لرستان به صورت بزرگراه در آمده است.
وی استفاده از سایر روش های تامین مالی برای این پروژه را ضروری اعلام کرد و افزود: با توجه به ترانزیتی بودن محور و عبور ماشین های سنگین و مسیر ارتباط غرب استان لرستان به استان های کرمانشاه و خوزستان، به دنبال راهکار مناسب برای تامین منابع لازم برای تکمیل بخش باقیمانده مسیر به میزان ۲ تا سه هزار میلیارد تومان هستیم.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه گفت: احداث محور جدیدی از کوهدشت به استان ایلام و مرز مهران در دستور کار قرار دارد که در صورت داشتن توجیه اقتصادی مسیری کوتاه تر و ایمن نسبت به محورهای موازی برای سفر زوار عتبات عالیات است و کوهدشت را نیز از بن بست خارج می کند.
خادمی چهارخطه کردن محورهای مواصلاتی استان لرستان را اولویت اول تکمیل زیرساخت های این استان اعلام کرد و گفت: با توجه به لزوم ایمن سازی محورهای موجود و افزایش سرعت سیر امیدواریم در سفرهای آتی رییس جمهور به استان اعتباراتی به منظور تکمیل هرچه سریعتر این محورها اختصاص یابد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰