بهره برداری از سازه ساختمانی تصفیه خانه ازنا تا پایان سال

معاون عمرانی استاندار لرستان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان ، امام جمعه و فرماندار شهرستان ازنا و سایر مسئولین استانی و شهرستانی از پروژه تصفیه خانه و شبکه فاضلاب شهر ازنا بازدید نمودند.

به گزارش قاب خبر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: بخش سازه ساختمانی پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر ازنا در صورت تامین اعتبار تا پایان سال ۱۴۰۱ به پایان می رسد.

حمیدرضا کرم وند افزود: پروژه تصفیه خانه فاضلاب ازنا تا کنون بیش از ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در بخش شبکه جمع آوری بیش از ۴۰ درصد شبکه اجرا شده است که این پروژه از بین ۵ پروژه تصفیه خانه فاضلاب که در استان داریم از پیشرفت مناسب تری برخوردار بوده است.

کرم وند با تاکید بر اینکه این پروژه جزء پروژه هایی است که با برنامه ریزی های صورت گرفته و با وجود تنگناهای اعتباری و مالی و از طریق دریافت وام از بانک ها و از طریق ماده ۵۶ در حال اجرا می باشد افزود این پروژه در بخش شبکه به اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان و در بخش تصفیه خانه به اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت تخصیص اعتبارات مالی مناسب بخش سازه ساختمانی این پروژه در سال ۱۴۰۱ به اتمام خواهد رسید و در کنار آن بخش شبکه نیز اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان در خصوص بخش الکترومکانیکال این پروژه بیان کرد اسناد مناقصه برای این بخش از پروژه در حال تکمیل است و ان شاء الله تا پایان تابستان امسال‌ عملیات اجرایی بخش الکترومکانیکال پروژه نیز از طریق مناقصه آغاز خواهد شد.

در ادامه این بازدید دکتر دالوند ضمن تشکر از زحمات صورت گرفته در خصوص اجرای این پروژه توسط شرکت آب وفاضلاب بر پیگیری مستمر جهت تکمیل و بهره برداری از پروژه تاکید کرد.

وی گفت: برنامه ریزی های لازم جهت عبور شهرستان از تنش آبی صورت گرفته است که نیاز به تامین اعتبارات مالی دارد.

کرم وند در خصوص آبرسانی روستایی شهرستان ازنا تاکید کرد از ۸۶ روستای ازنا حدود ۶۶ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب وفاضلاب استان لرستان قرار دارد که در ۲ پروژه مجتمع های بزرگ آبرسانی خواهند شد.

مدیرعامل آبفا لرستان بیان کرد: یک مجتمع مربوط به پروژه آبرسانی کمال صالح جهت آبرسانی به روستاهای بخش جاپلق می باشد که چون منابع تامین آب آن در استان مرکزی می باشد پس از ادغام شرکت های آب و فاضلاب و پس از ۶ ماه تلاش توانستیم انشعاب مربوطه را از کمال صالح بگیریم و با توجه به محدودیت منابع مالی این پروژه، پکیج تصفیه موقت ازنا را به این پروژه منتقل کردیم تا بتوانیم آبرسانی به روستاها را آغاز کنیم.

وی همچنین افزود: این پروژه دارای ۲۴۵ کیلومتر خط و شبکه دارد که از مجموع ۳۸ روستای تحت پوشش آن، ۵ روستا در ابتدای ماه مبارک رمضان آبرسانی شده که تا روزهای آینده به ۸ روستا ارتقا خواهد یافت و تا تابستان امسال ۱۲ روستا و تا پایان سال جاری بیش از ۲۰ روستا از این پروژه آبرسانی خواهند شد و باقی روستاها در سال ۱۴۰۲ صورت خواهد گرفت که برای ادامه پروژه به اعتبار نیاز دارد.

کرم وند در خصوص مجتمع آبرسانی روستایی دره تخت نیز افزود: با توجه به مشکلات اجتماعی پروژه اعتبارات آن از شرکت آب و فاضلاب روستایی حذف شده که نیاز به اعتبارات دارد که در صورت رفع مشکلات اجتماعی و تامین اعتبار آمادگی کامل داریم مراحل ساخت آن را آغاز کنیم.