آسیب شناسی در حوزه مد و لباس در دستور کار
به گزارش قاب خبر: اعظم روانشاد افزود: در این راستا برگزاری جشنواره های مد و لباس یک اقدام مهم جهت نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف است.
وی ادامه داد: برگزاری چنین رویدادهایی باعث می شود به سمت امنیت پایدار در این حوزه حرکت کنیم و بین سلیقه دو قشر مذهبی و غیرمذهبی و تفاوت بین زیبایی و پوشش، تعادل ایجاد کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد لرستان تصریح کرد: ایجاد پیوست فرهنگی در این حوزه باید در دستور کارگروه مد و لباس قرار بگیرد.
روانشاد افزود: یکی از مهمترین ظرفیت های این کارگروه تولید محتوی و تولید محصول در این زمینه می باشد و لازم است که در این زمینه نیز فراخوانی جهت شناسایی ایده ها، طرح ها و … در بین جامعه فرهنگی، هنری ، رسانه ای و …است.
وی ضمن تاکید بر برگزاری مستمر جلسات این کارگروه و تدوین تقویم اجرایی، خواستار استفاده از ظرفیت های نخبگان، اساتید دانشگاه و …در این کارگروه شد.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان نیز در این جلسه گفت: لازم است که باتوجه به ظرفیت های زیست بوم استان و خط مشی هایی که از سوی ستاد ساماندهی مد و لباس ارایه می شود، بومی سازی صورت بگیرد.
رضا نیازی افزود: در این راستا می توانیم از برخی نمادها و المان های استان که با فرهنگ و هنر این استان ، هم خوانی دارد در طراحی مد و لباس استفاده کنیم.
وی ادامه داد: لازم است که در این حوزه از ظرفیت هایی مانند نمایشگاه های فصلی و نمایشگاه دائمی استفاده کنیم تا موضوع ساماندهی مد و لباس به نحو ملموسی در جامعه ، گسترش یابد.
معاون هنری و امورسینمایی تصریح کرد: در این حوزه نباید از قدرت رسانه و فرهنگ مصرف گرایی غافل شد زیرا جنگ نرم در این حوزه پدیده ای غیرقابل چشم پوشی است و باید با قدرت فرهنگ، هنر و داشته های خودمان آن را، جایگزین کرد.
نیازی اظهار کرد: با افتتاح دفتر انجمن مد و لباس نیز هم افزایی و هماهنگی بهتری در این زمینه صورت می گیرد.
وی بر ضرورت تهیه بانک اطلاعات فعالان و تولیدکنندگان حوزه مد و لباس، بر اعلام فراخوان جهت برگزاری جشنواره مد و لباس تاکید کرد و گفت: لازم است سایر دستگاه هایی که با این حوزه مرتبط هستند یا در این زمینه فعالیت دارند، به عنوان عضو مهمان در این کارگروه دعوت شوند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰