وجود بیش از یک هزار خیر مدرسه ساز در لرستان/ استاندارد سازی ۶۰۰ مدرسه

اختصاصی قاب خبر: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان گفت: زیربنای توسعه هر جامعه آموزش است و اگر آموزش نباشد جامعه به اهداف مترقی خود نمی‌رسد

به گزارش اختصاصی قاب خبر: یونس بهاروند ایرانیا تصریح کرد:  سخت‌افزار علم و دانش، داشتن فضای آموزشی است که توسط نوسازی و مدارس استان‌ها انجام و بحث نرم‌افزاری آموزش، توسط آموزش و پرورش انجام می‌شود. زیربنای توسعه هر جامعه بحث آموزش است و تا آموزش نباشد یک جامعه به هیچ یک از اهداف خود نخواهد رسید.

وی ادامه داد: در ۲۰ سال گذشته ۲۴ جشنواره توسط نوسازی مدارس لرستان برگزار شده که از این تعداد پنج جشنواره ویژه بانوان خیرین مدرسه‌ساز در لرستان برگزار شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان گفت: جشنواره تکریم خیرین مدرسه ساز در دهم آذر ماه سال جاری در دانشگاه پردیس تربیت معلم علامه طباطبایی خرم آباد برگزار خواهد شد

بهاروندایرانیا گفت: یک هزار و ۱۵ خیر مدرسه‌ساز در لرستان فعالیت دارند که از این تعداد ۸۲۶ نفر آقا، ۱۶۵ نفر بانو و ۲۴ نفر خیرین حقوقی هستند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۰ تفاهم‌نامه با خیرین مدرسه‌ساز لرستان منعقد شد و این در حالی است که در شش ماهه اول سال‌ جاری ۴۲ تفاهم‌نامه با ۲۲۰ کلاس با خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده که نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشتیم.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با یادآوری اینکه برخی نهادها مانند بنیاد برکت، از نهادهای حقوقی است که با نوسازی مدارس لرستان همکاری دارد، ادامه داد: تاکنون ۱۱۱ کلاس درس توسط بنیاد برکت احداث و در دست اجراست.

بهاروندایرانیا بر لزوم فرهنگ‌‌سازی مشارکت خیرین در ساخت مدارس لرستان تأکید کرد و افزود: نوسازی مدارس طرح‌هایی دارد که افراد حتی با ۱۰ هزار تومان می‌توانند در امر مقدس مدرسه‌سازی مشارکت داشته باشند.

وی اظهار کرد: بنیاد علوی از دیگر خیرین حقوقی نوسازی مدارس لرستان است که در حال حاضر ۱۲ کلاس درس در دست ساخت دارد.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان با یادآوری اینکه ۱۱ مدرسه سنگی در استان با ۲۵ کلاس درس وجود دارد که از این تعداد شش مدرسه بالای ۱۰ دانش‌آموز دارند، گفت: در ساخت مدارس لرستان، معماری ایرانی ـ اسلامی در نقشه‌ها رعایت می‌شود.

بهاروند ایرانیا گفت:  در سال‌ جاری از اعتبارات تخصیص یافته سال ۱۴۰۰، میزان ۳۰ میلیارد تومان برای هنرستان‌ها هزینه شده که در هیچ سالی این رقم برای هنرستان‌ها اختصاص نیافته بود.

مدیرکل نوسازی مدارس لرستان بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در ساخت ۶۸ مدرسه مشارکت داشته است؛ همچنین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان به‌عنوان پیمانکار در ساخت مدارس با حداقل هزینه مشارکت دارد

بهاروند ایرانیا با اشاره به طرح شهید پناهی افزود : در این طرح که مزین بنام شهید دانش آموز شده است ، در تمام روستاهایی که بالای ۱۰ نفر دانش آموز دارند و در مدارس کانکسی تحصیل می کنند ، مدرسه استاندارد ساخته خواهد شد و هم اکنون نیز ساخت ۲۰ مدرسه از این نوع آغاز شده است .

مدیر کل نوسازی مدارس لرستان گفت: متاسفانه ۱۶۸ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که با اجرای طرح شهید رضا پناهی تحول بزرگی در مدارس روستایی رخ خواهد داد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ مدرسه در لرستان فاقد استانداردهای لازم هستند، گفت: از این تعداد ۶۰۰ مدرسه در حال استاندارد سازی است که از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردار هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان گفت: در  شش ماه اول سال جاری  نیز خیرین در قالب ۴۲ تفاهم‌نامه قرار است ۲۰۰ کلاس درس  را احداث کنند.

وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۰۰ مدرسه در لرستان فاقد استانداردهای لازم هستند، گفت: از این تعداد ۶۰۰ مدرسه در حال استاندارد سازی است که از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردار هستند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان عنوان کرد: با رایزنی‌ و پیگیری‌های  انجام شده میزان اعتبارات استانداردسازی را از ۱۲ میلیارد تومان به ۴۰ میلیارد تومان افزایش دادیم که در صورت تخصیص صد درصدی ۴۰۰ تا ۵۰۰ مدرسه استانداردسازی خواهند شد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان با تشریح عملکر ، عنوان کرد : فعالیت اصحاب رسانه هم راستا و همسو با عملکرد خیرین مدرسه است و می توانند با ترغیب آحاد مردم به امر مدرسه سازی ، کار بزرگی را در این حیطه رقم بزنید .

رضوی افزود : تکریم خیرین مدرسه ساز  به هر شکل ، مسبب حضور پررنگ تر در امر مدرسه سازی خواهد شد.