رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با اسرائیل تبیین شود

استاندار لرستان گفت: به تصویر کشیدن رزم رزمندگان و شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسراییل، مصداق جهاد تبیین است.

به گزارش قاب خبر: سید سعید شاهرخی با بیان اینکه دشمن با تحلیلی کاملا غلط و ناشی از عدم شناخت مردم ایران به کشور ما حمله کرد، افزود: دشمن به ظن خودش تصور کرد در این جنگ پیروز می شود، در ابتدا فرماندهان رشید ما را به شهادت رساند و در سناریو دوم تلاش کرد مردم را برای آشوب به میدان بکشد، ولی در هر دو میدان شکست خورد.

وی ادامه داد: رژیم صهیونسیتی حتی نفهمید چگونه در این ۱۲ روز شکست خورده در حالیکه با درایت رهبر فرزانه انقلاب به سرعت فرماندهان جایگزین و کار نبرد را شروع کردند. با این وجود دشمن عظمت و غیرت مردم ایران را که با هر سلیقه کنار هم قرار گرفتند، ندید و گفتند مردم ایران بدون توجه به واقعیت ها تسلیم شوند، درحالیکه مردم ما متحد و همدل تر شدند ، پس این وحدت هم باید در جامعه روایت و تبیین شود.

استاندار لرستان تصریح کرد: روابط عمومی ها و اصحاب رسانه هم در این ۱۲ روز خوب پای کار آمدند و باز هم باید پای کار جنگ و تبیین بایستند. با استقرار فرماندهان جدید، نیروهای نظامی ما درسی به اسراییل دادند که هنوز نمی دانند چه بلایی سرشان آمده است، ۶۰ درصد سوخت اسراییل در حیفا با یک موشک از بین رفت و مناطق جاسوسی، علمی، نظامی و … مورد هدف قرار گرفتند، به نحویکه مردم غزه هم از این موفقیت ها خوشحال شدند و این رویدادها نیازمند تبیین است.

شاهرخی یادآور شد: درحالیکه رژیم صهیونسیتی در انتشار تصاویر خسارت ها خیلی بسته عمل و احکام و جرایم شدیدی برای مردم بستند، بازهم تصاویری شبیه غزه در حیفا و تل آویو بیرون آمد که نشان دهنده قدرت موشکی و نظامی بود. جهاد تبیین یعنی معرفی قدرت نظامی و موشکی ما، حتی برخی افراد که اوایل می گفتند مشکل اقتصادی داریم و موشک برای چیست، الان می خواهند که موشک بسازیم و همین فرصت‌ها هم باید در جامعه تبیین شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه ما به داشتن رهبر فرزانه انقلاب، نیروهای نظامی، سپاهی و …افتخار می کنیم، گفت: این جنگ سبب شد با رهبری مدبرانه رهبر انقلاب، وحدت و همدلی در جامعه ایجاد شود، مردم ما امروز باهم مهربان تر از گذشته هستند و اینها طی همین ۱۲ روز جنگ، حاصل شد.

وی افزود: بخشی از این وحدت ناشی از پیشینه تاریخی و فرهنگی مردم ماست ، این فرهنگ غنی در همینجا به کار آمد و باید تبیین شود. باید نوشته شود در این ۱۲ روز در ایران و لرستان چه گذشت، لرستان خط مقدم بود، شلمچه، فاو و … بود فقط مدل جنگ فرق کرده بود. در این جنگ نیروهای ما در روی زمین با جان و دل و در عین گمنامی با جدیدترین تکنولوژی حیفا و تل آویو را می‌زدند، درحالیکه خون می دادند و شهید می شدند.

شاهرخی افزود: البته دشمن هم می دانست که با مردم لرستان طرف هستند و در چند منطقه دیگر ایران مانند لرستان، درگیر بودند پس ضرورت دارد که رویدادهای این ۱۲ روز مانند خاطرات دفاع مقدس ثبت شود.

وی تصریح کرد: در این ۱۲ روز تلاش کردیم مردم احساس نکنند جنگ است در حالیکه مردم نمی دانستند کمی آنطرف تر چه خبر است، ما دو کار در دستگاه های دولتی در دستور کار قرار دادیم یکی باهمه وجود پشت نیروهای مسلح بودیم و دیگری پیگیر کار مردم بودیم که احساس نکنند جنگ است و کمبود و کسری نداشته باشند.

وی ادامه داد: دشمن تلاش می کرد روی اعصاب و روان مردم کار کند و ما تلاش کردیم مردم احساس نکنند جنگ است. باید رزم رزمندگان لرستان و حق شهدا و رزمندگانی است که هنوز هم پای کار هستند، باید ثبت و ضبط و روایت بشود.