پروژه‌های زیرساختی با هم‌افزایی پیش می‌رود

مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: شهرداری خرم‌آباد یکی از معدود شهرداری‌هایی است که با نگاهی مسئولانه، نقش مؤثری در پیشبرد پروژه‌های زیرساختی ارتباطی داشته است.

به گزارش قاب خبر: نبی‌اله شمسی‌فر، مدیر مخابرات منطقه لرستان با تقدیر از رویکرد همراهانه شهرداری خرم‌آباد در اجرای پروژه‌های ارتباطی، تصریح کرد: شهرداری خرم‌آباد یکی از معدود شهرداری‌هایی است که با نگاهی مسئولانه، نقش مؤثری در پیشبرد پروژه‌های زیرساختی ارتباطی داشته است.

وی با اشاره به موضوع تغییر کاربری انبار مخابرات ، ادامه داد: این پرونده سال‌ها با پیچیدگی‌های مختلفی همراه بوده که با پیگیری‌های مستمر شهرداری و شخص شهردار، اکنون در آستانه تعیین تکلیف قرار دارد.

شمسی فر با بیان اینکه پروژه اتصال منازل به شبکه فیبر نوری (FTTH) با جدیت در حال اجراست، افزود: تاکنون بیش از پنج هزار واگذاری در استان انجام شده و تست سرعت‌ها در برخی مناطق نتایج رضایت‌بخشی داشته است.

وی به همکاری مشترک با شهرداری در اجرای پروژه پایش تصویری اشاره کرد و گفت: این پروژه به‌عنوان نخستین نمونه کشوری، با مشارکت دو مجموعه در کمتر از دو ماه به بهره‌برداری رسید و فاز دوم آن نیز در دست اجراست.

شمسی فر با اشاره به رتبه نخست لرستان در ارزیابی کشوری پروژه FTTH، این موفقیت را نتیجه تعامل مؤثر با مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: در موضوع انبار مخابرات نیز پیش‌نویس توافق‌نامه با شهرداری تهیه شده و تنها برخی مطالبات مربوط به پروژه‌هایی نظیر میدان شقایق و زیرگذر باقی‌مانده که در حال پیگیری است.

وی عنوان کرد: شهرداری نیز در خصوص آزادسازی معبر حیاتی منطقه، مطالبه جدی دارد که تحقق آن گرهی از ترافیک شهر خواهد گشود. مخابرات آماده است با رعایت حقوق قانونی، در این زمینه همراهی کند.

شهردار خرم‌آباد، نیز با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی استان، گفت: تعامل سازنده میان شهرداری و شرکت مخابرات تاکنون منجر به اجرای موفق طرح‌هایی همچون مرکز پایش شهری شده است.

داریوش بارانی بیرانوند افزود: هرچند این مرکز هنوز به بهره‌برداری رسمی نرسیده، اما از هم‌اکنون توجه مسئولان حوزه نظم و نظارت شهری را به خود جلب کرده و شهرداری در تلاش است تا آن را به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق ملی، به‌زودی افتتاح کند.

شهردار خرم‌آباد به برخی چالش‌ها نظیر نصب دکل‌های مخابراتی (BTS) و حفاری‌های متعدد اشاره کرد و گفت: این موارد اگرچه گاه بر سیمای شهری اثر منفی می‌گذارد، اما شهرداری با درک نیاز شهروندان، آمادگی دارد با مخابرات برای کاهش آسیب‌های احتمالی همکاری کند، زیرا مردم، شهرداری را پاسخگوی این مسائل می‌دانند.

بارانی بیرانوند با اشاره به تعیین تکلیف کاربری انبار مخابرات اظهار کرد: توافقات اولیه با همکاری کارشناسان دو مجموعه انجام شده و پیش‌نویس نهایی توافق‌نامه در دست بررسی است. اگرچه شرکت مخابرات ساختاری اقتصادی دارد، اما به دلیل ماهیت خدماتی آن، باید به‌عنوان ظرفیت حاکمیتی در توسعه شهری دیده شود.

شهردار خرم‌آباد همچنین به مطالبه جدی مردم برای بازگشایی معبر کریم‌خان اشاره کرد و گفت: پیش‌نویس توافق‌نامه این طرح تهیه شده و با وجود هزینه‌هایی که ممکن است بر دوش شهرداری تحمیل شود، اجرای آن به دلیل اهمیت ترافیکی و خواست عمومی، در اولویت قرار گرفته است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت سامان سازه غدیر و مشاور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با اشاره به اهمیت تعامل دستگاه‌ها گفت: کمتر استانی را می‌توان یافت که مانند لرستان، همکاری مؤثری میان شهرداری و سایر نهادها برقرار کرده باشد. این تعامل الگویی مناسب برای دیگر نقاط کشور است.

محمدی،  با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت اصلاح روش‌ها، افزود: هر دو مجموعه شهرداری و مخابرات باید با رعایت فرایندهای قانونی و فنی، در موضوعاتی نظیر تغییر کاربری اراضی یا تعریض خیابان‌ها، به جمع‌بندی مشترک برسند تا پروژه‌ها بدون خلل پیش بروند.