هشدار دادگستری لرستان در خصوص وضعیت آزادراههای خرمزال و اراک
به گزارش قاب خبر: بیژن دارایی در اولین جلسه کمیته استانی هماهنگی پیشگیری از سرقت اظهار کرد: عوارض پرداختی از سوی خودروها در گرو ارائه خدمات است و مادامی که جاده حداقل شرایط لازم را نداشته باشد به معنای آن است که رانندگان، با وجود پرداخت عوارض بخشی از خدمات را دریافت نمی کنند.
وی تصریح کرد: چنانچه مشکلات عنوان شده در آزادراه ها برطرف نشود به عنوان یکی از موارد حقوق عامهای تلقی و با ورود دادستانی مرکز استان چارهاندیشی قانونی اتخاذ خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با تاکید بر اینکه مدیران این ۲ محور باید تا قبل از ورود مدعیالعموم تدبیری اندیشیده و مشکلات را برطرف کنند افزود: همچنین ورود خودروهای سنگین حامل شیره ملاس (شیره چغندر) از خوزستان به سمت استانهای دیگر در گرو ایزوله کردن خودروهای مذکور خواهد بود.
دارایی عنوان کرد: خرداد تا شهریور روزانه حدود ۱۵۰ دستگاه خودروی ذکر شده در این مسیر تردد میکنند و با ریزش این شیره در سطح آسفالت باعث خرابی، از بین رفتن خطوط، لغزندگی جاده و در نتیجه وقوع تصادفات و دیگر مشکلات امنیتی میشوند.
وی گفت: بنابراین لازم است این موارد از مبدا برطرف شود در غیر این صورت با ورود جدی دادستانهای مربوطه از تردد این خودروها به لحاظ خطرات جانی و مالی برای مردم خودداری می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان همچنین با اشاره به کاهش حدود ۱۸ درصدی سرقت طی سال گذشته در استان افزود: هم اکنون لرستان از حیث میزان وقوع و کشف سرقت در رتبه ۱۹ کشوری قرار دارد که این کاهش با توجه به وضعیت اقتصادی و اشتغال نامناسب استان قابل توجه است.
دارایی همچنین گفت: بهروزرسانی بانک اطلاعاتی متهمان و محکومان متواری، تلاش برای دستگیری آنان، تهیه بانک اطلاعاتی دقیق از سارقان حرفهای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک، بر هم زدن امنیت بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه از طریق تقویت حضور پلیس در این اماکن، تکمیل پایش تصویری تمامی شهرهای استان با همکاری شرکت مخابرات و محدودیت در ارائه تسهیلات به محکومان سارق بسیار مهم است.
وی از نهادهای متولی خواست در این باره با بهرهمندی از تجارب سال گذشته برنامهریزی لازم را داشته و تمامی ظرفیت خود را بکار گیرند.
وی ارتقای آگاهی عمومی مردم در زمینههای مختلف سرقت را بسیار موثر دانست و در اینباره از تمامی نهادهای متولی و رسانهها بویژه صدا و سیمای مرکز استان خواست در قالب مصاحبه با مسئولان مربوطه و تهیه مستند به رسالت کاری و نقش خود در پیشگیری از سرقت توجه ویژهای داشته باشند.
مدیرکل زندانهای لرستان نیز عنوان کرد: در نتیجه هماهنگی با فرماندهی انتظامی استان سارقان حرفهای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک شناسایی شده و به محض آزادی از زندان با پابند تحت نظارت قرار میگیرند.
مجید کشوری افزود: آمار زندانیان سارق غایب از زندان از ۲۳۹ نفر در ابتدای سال گذشته به ۱۷۵ نفر تقلیل پیدا کرده و برنامهریزی برای دستگیری مابقی افراد نیز با جدیت در دستورکار است همچنین ورودی محکومان سارق در سال گذشته نسبت به سال ماقبل نیز ۷.۲ درصد کاهش داشته است.
سرهنگ عبدالرضا درخشان رییس پلیس آگاهی لرستان نیز در این جلسه با اشاره به شناسایی ۱۹۳ سارق حرفهای مشمول دستورالعمل نظارت الکترونیک عنوان کرد: ۱۶۰ نفر از این سارقان تا به حال تحت این نظارت قرار گرفته اند و مابقی نیز با جدیت در دستور کار است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰