لزوم وجود عزم جمعی برای قرارگیری اقتصاد استان روی ریل واقعی

استاندار لرستان گفت: ۳۱۳ پروژه عمرانی و اقتصادی روستایی لرستان با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی برای ۳ هزار و ۸۰۰ نفر به صورت ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهور به افتتاح و بهره برداری رسید.

به گزارش اختصاصی قاب خبر: فرهاد زیویار در روز ملی روستا، بیان کرد: فرصت های زیادی در لرستان وجود دارد که قابل قیاس با سایر استانها نیست و باید با برنامه ریزی؛ معاش و اقتصاد استان روی ریل واقعی خود قرار گیرد تا علاوه بر تامین نیازهای داخلی؛ تامین کننده نیاز سایر استانها و حتی کشورها باشیم.

 

زیویار اظهار کرد: قریب به ۷۰ درصد از مردم در شهرها و ۳۰ درصد در روستاها زندگی می‌کنند. تعداد روساییان همان اعداد سابق است اما جمعیت شهرها سه تا چهار برابر شده است.

وی ادامه داد: لرستان سرشار از نعمت‌های خدادادی و دارای ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی است، اما آنچنان که باید و شاید از این فرصت‌ها استفاده نشده است.

زیویار تصریح کرد: هر چند کارهای زیادی در استان انجام شده اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد و لازم است تا اقدامات گسترده تری صورت گیرد.

وی افزود: برای توسعه لرستان در همه بخش‌ها از جمله روستا نیازمند تغییر نگاه و عزم جمعی هستیم.

استاندار لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به شعار سالجاری، عنوان کرد: لازم است بر اساس نگاه کارشناسی؛ برنامه ریزی مدونی برای دست یابی هر چه سریعتر به توسعه در استان صورت گیرد.

وی افزود: تجربیات گذشته خوب است و نباید بی تفاوت از کنار آنها گذشت اما باید بر اساس نیازهای روز جامعه مورد استفاده و بهره برداری قرار گیرند.

زیویار تصریح کرد: به گونه ای که تهدیدها به فرصت تبدیل شوند و با قرارگیری دانش در کنار تولید، نیازهای روز جامعه برطرف شود.

وی گفت: فرصت های زیادی در لرستان وجود دارد که قابل قیاس با سایر استانها نیست و باید با برنامه ریزی؛ معاش و اقتصاد استان روی ریل واقعی خود قرار گیرد تا علاوه بر تامین نیازهای داخلی؛ تامین کننده نیاز سایر استانها و حتی کشورها باشیم.

استاندار لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به رکورد استان در جذب تسهیلات تبصره‌ ۱۸ گریزی زد و افزود: با تلاش‌های فراوان؛ اعتبارات خوبی در اختیار تولید کنندگان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: لرستان در برخی حوزه‌ها از جمله منابع طبیعی، بارندگی‌ها، منابع آبی و … شرایط منحصر به فردی دارد اما این در حالی است که از این مزیت‌ها به نحو مطلوب استفاده نشده است و سرمایه گذاران ترغیبی به فعالیت در این حوزه ها نداشته اند و همین امر موجب شده تا این استان نیم قرن عقب بماند.

زیویار گفت: لرستان در حوزه گیاهان دارویی، شیلات، زنبورداری، گیاهان گلخانه ای و برخی محصولات کشاورزی دارای جایگاه منحصر به فردی است و باید از این ظرفیت بهترین و بیشترین بهره برداری ها صورت گیرد.