لزوم افزایش مشارکت مردم در خدمات دولت
به گزارش قاب خبر، ابوطالب شفقت سوم شهریورماه در دیدار اعضای شورای اداری با نماینده ولی فقیه در استان به مناسبت فرارسیدن هفته ی دولت، عنوان کرد: مشارکت و تعامل بین دولت و مردم الگویی بزرگ از دولت گردانی بود که در دولت سیزدهم آغاز شد و ما باید این الگو را قدر بنهیم و از آن درس بگیریم.
وی با اشاره به ایام سوگواری اربعین حسینی تصریح کرد: حضور میلیونی مردم ایران در شهرهای نجف و کربلا در این ایام و نظم و مدیریت مردمی که در ارائه ی خدمت به زائرین وجود دارد نمونه ای بارز از مدل مردمی و ارتباط درست بین دولت و مردم است.
استاندار توسعه ی اقتصاد کشاورزی و گردشگری را دو هدف مهم در برنامه های دولت در استان قلمداد کرد و گفت: هدف ما صنعتی و تجاری سازی کشاورزی برای افزایش اشتغال و همچنین توسعه ی جذب گردشگر در استان برای تولید اشتغال و ثروت است.
شفقت ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم به زودی شاهد توسعه ی صادرات کشاورزی در استان باشیم.
وی با اشاره به بیکاری به عنوان مهم ترین مشکل استان، عنوان کرد: برنامه ی ما این است که تا پایان سال بتوانیم نرخ بیکاری استان را یک رقمی و به نزدیک عدد ۹ کاهش دهیم.
استاندار ادامه داد: برای این هدف باید بیش از ۲۶ هزار شغل مستقیم را ایجاد کنیم که از ابتدای سال تا کنون بیش از ۳۳ درصد آن محقق شده است.
شفقت افزود: البته بیش ترین اشتغال در شش ماه دوم سال اتفاق می افتد.
وی اظهار کرد: معیار ما برای آمار اشتغال تعداد بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی می باشد.
استاندار در ادامه به برنامه های هفته دولت اشاره کرد و گفت: تعداد ۸۴ طرح اقتصادی با اعتباری بالغ بر۱۱۱۱ میلیارد تومان و ۵۰۷ پروژه ی عمرانی با اعتبار بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان در این هفته افتتاح خواهند شد.
شفقت افزود: در این هفته ۵ پروژه ی عمرانی جدید با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان آغاز خواهند شد.
وی ادامه داد: با افتتاح این پروژه ها برای ۳۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.
استاندار فعال سازی واحدهای تولیدی تعطیل را یکی از برنامه های دولت برشمرد و ادامه داد: تعداد ۵۷ واحد تولیدی بزرگ تعطیل علاوه بر بیش از ۳۰۰ واحد خرد تا کنون به چرخه ی فعالیت بازگشته اند.
شفقت تصریح کرد: تلاش ما بر این است تمام واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل که بشود فعال سازی شوند را به چرخه ی تولید بازگردانیم.
وی در پایان تاکید کرد:محرومیت استان لرستان سابقه ی تاریخی دارد و باید تلاش کنیم مرحله به مرحله این عقب افتادگی ها را جبران کنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰