ضرورت تبدیل سلسله به شهری سبز و نمونه در سطح کشور

قاب خبر: مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت:  شهرستان سلسله یکی از خوش آب و هوا ترین شهرستان‌های استان است که می‌تواند به دلیل طبیعت زیبا بیش از پیش بعنوان یکی مقاصد گردشگری در استان و حتی کشور معرفی گردد.

به گزارش پایگاه خبری قاب خبر: علی سالاروند؛  تلاش برای تبدیل این شهر به شهری سبز و نمونه در سطح کشور را با وجود مسئولینی هم دل و مردمی با فرهنگ که می‌توانند مسئولین را در این امر خطیر یاری نمایند، قابل دستیابی دانست.

فرماندار  شهرستان سلسله بر لزوم حل مشکلات زیست محیطی این شهرستان تأکید کرد و خواستار همراهی همه مسئولین استان برای رفع مشکلات و چالش‌های این شهرستان شد.

میلاد شرفی افزود؛ با پیگیری های صورت گرفته ۴۳ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ برای ادامه عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهر الشتر (مرکز شهرستان) اختصاص یافته است و سیستم تصفیه‌خانه فاضلاب شهر الشتر در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید و مشکل فاضلاب که یکی از چالش‌های اصلی این شهر محسوب می‌شود، کاملأ برطرف خواهد شد.

آزادی دادستان شهرستان سلسله که یکی از حامیان محیط زیست محسوب می‌شود بر حمایت قانونی از مباحث زیست محیطی و ورود دادستانی به مباحث پسماند و شکار و صید و سایر موارد محیط زیستی که موجب تهدید علیه بهداشت عمومی شود خبر داد و حفاظت از محیط زیست را امری واجب و ضروری و از مطالبات به حق مردم فهیم شهرستان سلسله عنوان نمود.

حسنوند رئیس شورای اسلامی شهر الشتر بر آمادگی شورای اسلامی شهر الشتر برای ایجاد خانه محیط زیست و اختصاص محلی برای ایجاد موزه تنوع زیستی خبرداد و آموزش شهروندی بخصوص در راستای حل مشکلات و چالش‌های زیست محیطی را از اولویت‌های شورای اسلامی شهر الشتر برشمرد.

فلاح معاون شهرداری الشتر هم از آمادگی خود برای مدیریت پسماند و جمع آوری پسماندهای سطح شهر و اختصاص تعداد بیشتر سطل های جمع آوری پسماند در سطح شهر و پاکسازی مبادی ورودی و خروجی شهر از پسماندهای عمرانی و ساختمانی و همچنین پاکسازی و مدیریت پسماندهای جداول سطح شهر خبر داد.

در این جلسه بر لزوم مدیریت پسماند منطقه گردشگری کهمان، مدیریت و انتقال پسماندهای شهری محل دفن پسماند خرگوشناب، مدیریت پسماند جداول منتهی به اراضی کشاورزی، ایجاد موزه تنوع زیستی در شهر الشتر، ایجاد خانه محیط زیست در شورای اسلامی شهر الشتر و مدیریت پسماند عمرانی و ساختمانی و همچنین تکمیل یک باب پاسگاه محیط بانی در منطقه شکار و صید ممنوع گرین بحث و تبادل نظر گردید.

در پایان این جلسه بر تلاش همه جانبه برای افتتاح یک باب پاسگاه محیط‌بانی در منطقه شکار و صید ممنوع گرین، افتتاح موزه تنوع زیستی، افتتاح خانه محیط زیست شورای اسلامی شهر الشتر و افتتاح سیستم تصفیه فاضلاب شهری الشتر و تعیین تکلیف مدیریت پسماند خرگوشناب در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ تأکید گردید.