تاکید بر نقش المپیاد هنر در توسعه اجتماعی و عدالت فرهنگی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه جریان‌سازی در عرصه آموزش‌های هنری باعث رشد و شکوفایی استعدادها می‌شود، تاکید کرد: برگزاری المپیاد هنر می‌تواند باعث کشف استعدادهای جدید شود و در توسعه اجتماعی و عدالت فرهنگی اثرگذار باشد.

به گزارش قاب خبر: اعظم روانشاد روز دوشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر گفت: این المپیاد یکی از برنامه‌های فاخر و تحولی دفتر آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که برای نخستین بار در کشور رقم خورد.

روانشاد به برخی از اهداف برگزاری این رویدا اشاره کرد و افزود: ایجاد همبستگی و نشاط، امید و انگیزه به خصوص در میان هنرجویان و هنرمندان مراکز آموزشی و کمک به توسعه عدالت اجتماعی، فرهنگی و آموزشی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با استفاده از ابزارهای هنری و آموزشی از  اهداف این رویداد است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: این رویداد در سطح کلان منجر به ارتقای سرمایه اجتماعی مبتنی بر عواملی مانند تعامل اجتماعی و احساس هویت جمعی و گروهی می‌شود.

روانشاد با بیان اینکه اجرای این رویداد نقاط قوت و ضعفی داشت که در جلسات مختلف از سوی کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت، افزود: یکی از این مسائلی که مورد بحث و بررسی قرار گرفت، زمان برگزاری این رویداد در اردیبهشت ماه بود،  که اصلاح آن را در دستور کار قرار دادند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه المپیاد ملی هنر در سه مرحله آموزشگاهی، استانی و کشوری و در ۲ بخش آموزشگاه‌های هنری و هنرستان‌های وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد برگزار می‌شود، بیان کرد: ۱۷ آموزشگاه در استان در این رویداد در سه رشته نمایش، تجسمی و موسیقی شرکت کردند.

وی به ظرفیت بالای فرهنگی تاریخی لرستان اشاره کرد و افزود: با توجه به این ظرفیت آثار هنرمندان لرستانی این قابلیت را دارند که در سطح ملی و حتی بین‌المللی بدرخشند و صاحب نام باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به اهمیت آموزش اشاره کرد و افزود: آموزش زیر بنای توسعه است و اگر این آموزش به واسطه برگزاری المپیاد در حوزه فرهنگ و هنر اتفاق بیفتد، بسیار می‌تواند اثرگذار باشد.