آموزش و ترویج مهمترین برنامه جهاد کشاورزی

قاب خبر: سید عماد شاهرخی بیان کرد: آموزش و ترویج مهمترین کار و برنامه هستند و باید با جدیت در برنامه کاری سازمان قرار گیرند. بایستی اطلاعات و دانش به کشاورزان در مزرعه منتقل شود تا کار به بهترین شکل انجام شود و بهره وری لازم ایجاد گردد.

به گزارش اختصاصی قاب خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: در راستای جهش تولید در دیمزارها کارهای بزرگی انجام شده است به گونه ای که افزایش ۱۳ درصدی میانگین کسب شده است.

وی افزود: در این طرح؛ جذب ادوات از ۷۵ دستگاه به ۲۵۵ یعنی بیش از ۳ برابر نیز عملیاتی شده است. افزایش ۴ برابری دانه های روغنی و  علاوه بر این در کشت قراردادی رتبه سوم  توسط جهاد کشاورزی لرستان کسب شده است.

شاهرخی عنوان کرد: توسعه گلخانه ها و کشت در اراضی شیب دار از ۲۶۰ هکتار به ۵۰۰ هکتار رسیده است یعنی دو برابر افزایش کشت در اراضی شیب دار را داشته ایم.

وی افزود: قدردان زحمات تمامی همکاران در کسب این موفقیت ها و ارتقا جایگاه ها هستیم و همین تلاش ها می تواند زمینه توسعه و رونق تولید و کشاورزی در سالهای بعد باشد.

شاهرخی اظهار کرد: لازم است از ظرفیت استودیو کشاورز به بهترین نحو استفاده شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به استفاده دو منظوره از استخرهای آب در مزارع کشاورزی گریزی زد و گفت: لازم است تا از استخرهای موجود به صورت دو منظوره استفاده شود به گونه ای که از استخر آب آبیاری می توان ماهی را نیز پرورش داد و به بهترین درامد رسید.

وی اضافه کرد: از آنجایی که این استان دارای ظرفیت مطلوب در حوزه آبزی پروری است لازم است، در این راستا اطلاع رسانی و فرهنگ سازی های لازم صورت گیرد و کشاورزان به این سمت سوق داده شوند تا بهره وری ارتقا یابد.

شاهرخی با اشاره به تشکیل تعاونی در شهرستانها ، عنوان کرد: تشکیل تعاونی در هر شهرستان با سرعت و جدیت پیگیری و فعال شود. و کشاورزان و بهره برداران را برای تشکیل تعاونی تشویق کنیم و انگیزه های لازم را به آنها القا دهیم.

وی اظهار کرد: تقویت زنجیره ارزش در بخش کشاورزی یکی دیگر از مسائل مهم و اساسی است و باید این حوزه مورد توجه و اهتمام قرار گیرد و بخش کشاورزی به بالاترین جایگاه خود برسد.

شاهرخی تصریح کرد: بایستی از تشکل های کشوری در این راستا بهترین استفاده را ببریم زیرا آنها اعتبارات و ظرفیت های خوبی دارند و باید به استان ورود کنند تا بتوانند زنجیره کشاورزی را تکمیل کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش بر ایجاد روستا بازار در هر شهرستان تاکید کرد و گفت: این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد و از این ظرفیت برای ارائه محصولات با کیفیت به مردم استفاده شود.