برپایی جشنواره ملی «خوراک و فرهنگ اقوام ایرانزمین» در خرمآباد
به گزارش قاب خبر: عطا حسنپور اظهار کرد: این جشنواره با هدف توسعه و ترویج گردشگری رویداد محور، زنده نگه داشتن آداب و رسوم محلی و توانمندسازی جوامع محلی برگزار شد.
وی افزود: مهارت پخت غذاهای بومی و سنتی، عرضه محصولات صنایعدستی و آداب و رسوم محلی از محورهای جشنواره ملی «خوراک و فرهنگ اقوام ایرانزمین» است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با اشاره به اینکه این جشنواره در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه فلکالافلاک خرمآباد و با همکاری بنیاد تعاون بسیج سپاه استان برپا شده است، تاکید کرد: این جشنواره با محوریت “جگروز” یک غذای محلی و سنتی لرستان و با حضور استانهای مختلف کشور در حال برگزاری است.
حسنپور ادامه داد: جشنواره ملی خوراک و فرهنگ اقوام ایرانزمین تا ۱۳ بهمن دایر است و علاقمندان می توانند بازدید کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰