انتخاب رئیس و دبیر شورا مجمع عمومی شورای ائتلاف لرستان
به گزارش قاب خبر: مجمع عمومی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان لرستان با حضور اعضا هیات موسس استان و شهرستان و دبیران احزاب جز شورا در خرمآباد برگزار و در این جلسه علاوه بر انتخاب رئیس و دبیر این شورا در لرستان، ۲۸ نفر با برگزاری انتخابات به عنوان افراد حقیقی وارد شورای ائتلاف استان شدند.
طبق دستورالعمل ارسالی از مرکز و استعفایی که حجتالاسلام والمسلمین قدرتی مدتی قبل از ریاست شورای ائتلاف داده و مورد موافقت شورا قبول واقع نشده بود، در این نشست انتخابات با حضور همه اعضا جهت تعیین رئیس و دبیر صورت گرفت که در پایان آقای ابراهیم بارانی بیرانوند و آقای نادر بازگیر با رأی قاطع همه افراد به ترتیب بعنوان رئیس و دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلابی استان لرستان استان انتخاب شدند.
همچنین در این جلسه با تایید شورای ائتلاف مرکز، آقایان علی دهقاننژاد و مهران نظری بعنوان رئیس و دبیر هیأت موسس شورای ائتلاف در خرمآباد، و آقایان حجت الاسلام والمسلمین هاشم سرلک و اسماعیل دبیری بعنوان رئیس و دبیر هیات موسس شهرستان الیگودرز منصوب شدند.
شایان ذکر است در این مجمع ۲۸ نفر با برگزاری انتخابات به عنوان افراد حقیقی وارد شورای ائتلاف استان لرستان شدند.
در ادامه مجمع عمومی سالانه شورای ائتلاف لرستان ابراهیم بارانی بیرانوند عضو هیئت مؤسس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی لرستان ضمن تشریح روند ارائه نظرات و پیشنهادات به مدیریت استان گفت: معمولاً بعد از انتخاب رئیس جمهور و استاندار جدید، افراد و گروههایی که حامی دولت جدید هستند، نظرات خود را برای ترمیم مدیران استان با موافقت مسئولین دولتی بعنوان مشاوره ارائه میکنند، و با این تفاوت که برخی افراد و گروههای سیاسی، با فشار و لابیگری، تلاش میکنند تا مدیران مدنظر خود را ولو اینکه ناتوان و ناشایست هم باشند، تحمیل نمایند، اما شورای ائتلاف استان بر عکس این رویهٔ غلط و بدون هیچ اصرار و پافشاری، همواره نظرات، انتقادات و پیشنهادات و مشاورههای خود را در زمینه های مختلف به استاندار محترم بصورت مکتوب و یا شفاهی ارائه داده است.
وی ادامه داد: البته ضمن اعتراض چندین باره به تدام مدیریت بانیان وضع موجود و انتصاب برخی مدیران ناشایستِ جدید، اسامی و خلاصه ای از سوابق تعداد کمی از افراد درون تشکیلاتی و عمدتاً بیرون از شورا که افرادی مؤمن، انقلابی، توانمند، کاردان و کارشناس در زمینهٔ کاری خود بودند، به ایشان ارائه داده شد.
بارانی بیرانوند با بیان اینکه در این خصوص کراراً چند نکته را به حضور جناب آقای استاندار محترم یادآوری و تأکید کردهایم، تصریح کرد: بر اساس شناخت و بررسیهایی که انجام گرفته، این اسامی استخراج شده و صرفاً پیشنهادی است، لذا نه تنها هیچ اصراری در انتصاب آنها نداریم، بلکه اگر با صلاحدید و تعامل خودتان با وزارتخانه مربوطه، افراد مناسبتری را منصوب کردید، ما هم استقبال میکنیم.
وی یادآور شد: دوم اینکه بررسی و شناخت ما ظاهری است، لذا چنانچه شما پس از بررسی و استعلام از نهادهای ذیربط و قانونی، متوجه خطایی که از دید ما پنهان بوده شدید، ما هیچ حمایتی از فرد خاطی نخواهیم داشت، کما اینکه در برخی موارد، پس از ارائه لیست مذکور، متوجه مسائلی شدیم و طی تماسهایی حمایت خود را از فرد خاطی برداشتیم.
وی افزود: نکته سوم اینکه افراد معرفی شده فقط برای جاهایی که تجربه و تخصص آن را دارند، پیشنهاد میشوند، پس نه تنها موافق انتصاب مدیران در جایی که توان و تجربه و تخصص لازم را ندارند نیستیم، بلکه مخالف این رویهٔ غلط هم هستیم چون به استان آسیب میرساند.
عضو هیأت موسس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی لرستان گفت: در نهایت از بین افرادی که بعنوان مدیر پیشنهادی شده بودند، فقط به تعداد کمتر از انگشتان دو دست منصوب شدند که فقط سه نفرشان عضو شورای ائتلاف به عنوان بزرگترین و فعالترین مجموعهٔ حامی آیت الله رئیسی، بودند در صورتی که با یک تبعیض آشکار تقریباً همهٔ اعضای ستادهای دیگری در جاهای مختلف منصوب شدند. البته برخی از مدیران در جاهایی که تخصص و تجربه لازم را نداشتند منصوب شدند که مخالفت و اعتراض ما هم به جایی نرسید.
بارانی در ادامه در مورد نامهٔ حمایت از فرماندار جدید معمولان که از طرف جناب حجتالاسلاموالمیلمین قدرتی امضاء و بطور مشکوکی منتشر شد، گفت: اولاً جناب آقای قدرتی نه تنها از متن و محتوای نامه هیچ اطلاعی نداشتند، بلکه به دلیل عدم شناخت عمیق از برخی افراد، شخصاً مخالف معرفی آنها چه به صورت کتبی و چه شفاهی بودند، اما اکثریت شورای استانی بر ارائه مشاوره و پیشنهاد طبق روالی که ذکر شد نظر داشتند.
وی ادامه داد: ثانیاً ایشان به دلیل مشغلات کاری و عدم تمایل به ادامهٔ فعالیت در گروههای سیاسی، از چند ماه قبل استعفا دادند، اما چون مجموعهٔ شورای ائتلاف در استان و مرکز تمایل داشتند تا همچنان از ظرفیت و توان این روحانی جوان و انقلابی و با تجربه و کار آمد در کارهای فرهنگی و تشکیلاتی استفاده کنند،لذا استعفای ایشان پذیرفته نشد.
عضو هیأت موسس شورای ائتلاف لرستان در پاسخ به این سوال که چرا نامه به اسم حجتالاسلاموالمسلمین قدرتی ارسال شد در حالیکه مطلع نبودند؟، بیان کرد: جریان از این قرار بود که مدیریت استان در نظر داشتند از ظرفیت جناب آقای ناظری استفاده کنند که جلسهای نیز با ایشان برگزار شده بود و مدیریت استان تمایل داشتند نظر شورای ائتلاف و سایر مجموعههای حامی دولت هم بطور مکتوب به ایشان اعلام شود. بنابراین طبق روالی که بیان شد و پس از بررسیهایی، متوجه شدیم که آقای ناظری مدیری موفق و همفکر و سالم در حوزه پست و ارتباطات زیرساخت در زمان دولت آقای احمدی نژاد بودند. همچنین مطلع شدیم علت اینکه ایشان در دولت دوم آقای روحانی مدیرکل پست لرستان شدند، شایستگی و تجربه موفق خودشان و حمایت جدی برخی نمایندگان از ایشان بوده، اما این انتصاب با مخالف جدی اصلاحطلبان استان مواجهه و کراراً اعتراض شدید خود از انتصاب یک مدیر به زعم آنها اصولگرا را به مسئولان استانی و کشوری رسانده بودند.
وی یادآور شد: این کارشکنی اصلاح طلبان باعث وفقه در معارفه ایشان شد، اما چون دلیل موجهی بر علیه ایشان نداشتند وزارتخانه هم حکم خود را عملی نمود.
بارانی گفت: تشکیلات با همین نیت که ایشان دارای حسن سابقه در حوزه ارتباطات زیرساخت و پست هستند نامه نگاری کرد، اما اینکه در فرمانداری از ایشان استفاده شد، تشخیص و انتخاب خودِ مدیریت استان بود و ما مطلع نبودیم.
وی خاطرنشان کرد: اما اینکه چرا به اسم جناب حجتالاسلاموالمیلمین قدرتی و از طرف یکی دیگر از اعضا صاحب امضاء، امضا شد، چون در آن ایام حاج آقا قدرتی در دسترس نبودند و هنوز هم استعفایشان پذیرفته نشده بود، لذا با نظر برخی اعضای شورای استانی، یکی از اعضا صاحب امضا در غیاب رئیس نامه را «از طرف» امضاء و به دفتر استاندار تحویل دادند، چراکه مخاطب نامه بالاترین مسئول اجرایی استان بود، لذا میبایست نامه هم از طرف بالاترین مسئول تشکیلات یعنی رئیس امضاء شود.
عضو هیأت موسس شورای ائتلاف نیروهای انقلابی لرستان گفت: حال سؤال و انتقاد ما این است که چطور برخلاف اخلاق اسلامی و جوانمردی و بر عکس رویههای گذشته، طوری وانمود شد که انگار کار خلافی صورت گرفته و برخلاف واقع مدیریت استانی هم تحت فشار قرار داشته است. جالب این است که ابتدا فقط نامهٔ شورای ائتلاف در فضای عمومی منتشر شد،در حالیکه نامه های مشابه دیگری هم نوشته شده بود.
وی عنوان کرد: سوال دیگر از برخی دوستان این است که چرا عدهای بدون تحقیق از چند و چون ماجرا، بلافاصله جناب حجتالاسلام قدرتی را مورد هجمه قرار دادند؟! اما در هر صورت همچنان منتظر توضیح مدیران استانداری در مورد علت و هدف از انتشار نامهای که خود خواسته بودند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰