۳۰ اداره لرستان مجهز به پنل خورشیدی/ الزام به خودکفایی تولید برق
شیرزاد جمشیدی ، با تاکید بر تجهیز ادارات به مولدهای اضطراری برق بر اساس قانون و الزام پدافند غیرعامل تصریح کرد: بر اساس مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی، همه دستگاههای اجرایی استان موظف هستند طی چهار سال آینده حداقل ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از طریق نصب پنلهای خورشیدی تامین کنند. کاربرد پنلهای خورشیدی بسیار گسترده و متنوع است که از جمله میتوان به تامین انرژی برق برای ساختمان، تامین آب گرم مصرفی، سیستمهای تهویه مطبوع، روشنایی فضای باز، خشک کن و آب شیرین کن خورشیدی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان ، کنترل قدرت سیستم اتاقکها و تجهیزات ارتباطی، کنترل حسگر یا سنسور تولید الکتریسیته به وسیله سیستمهای الکتریکی خورشیدی خانگی و تجاری را از دیگر کاربردهای پنل خورشیدی برشمرد و گفت: حدود ۳.۵ مگاوات انرژی خورشیدی در استان توسط ۶۰۱ نیروگاه خانگی تولید و نیم مگاوات توسط دستگاه های اداری تولید می شود.
وی ادامه داد: اقدامات نظارتی و کنترلی این شرکت در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی در راستای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق، به صورت جدی و هدفمند برای مشترکان کشاورزی، اداری، خانگی و تجاری پرمصرف دنبال میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان با اشاره به راه اندازی و نصب کنتورهای هوشمند در بخش اداری یادآور شد: مدیران دستگاههای اجرایی موظف هستند در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری ۶۰ درصد از مصرف برق را نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش دهند. در غیر این صورت برق آن دستگاه به مدت یک ساعت قطع و در صورت تکرار، مجددا قطع خواهد شد و وصل مجدد انشعاب منوط به ارائه تعهد کتبی از سوی مدیر دستگاه اجرایی به شرکت برق خواهد بود.
جمشیدی، درباره روشهای مدیریت مصرف اضافه کرد: مصرف مشترکان با استفاده از کنتورهای هوشمند، بهصورت ۲۴ ساعته رصد و در صورت عبور مصرف از سهمیه تعیین شده حدود ۳۰۰ کیلووات در تابستان، برق مشترک بهطور خودکار قطع خواهد شد که این قطعی تا کاهش مصرف به حد مجاز ادامه می یابد.
جمشیدی با تاکید بر اینکه محدودیت ها شامل مشترکان اداری هم خواهد شد از همه مشترکان خانگی، کشاورزی، صنعتی و تجاری خواست با مدیریت مصرف انرژی همکاری کنند تا بتوان برق پایدار و مطمئنتری برای همه تامین کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان همچنین گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور و دستور جدید به ادارات دولتی، سامانههای سرمایشی همه ادارات دولتی و عمومی بعد از پایان وقت اداری (ساعت ۱۳) باید خاموش شوند. همه ادارات باید سامانههای سرمایشی خود را روی ۲۷ درجه تنظیم و با خاموشی پس از ساعت ۱۳ نیز مصرف برق دستگاههای دولتی پس از ساعات اداری ۶۰ درصد کاهش یابد.
جمشیدی افزود: براساس مصوبه دولت، دستگاههای اداری موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق خود در ساعات کاری هستند که ملاک عمل این مصوبه مصرف برق سال ۱۴۰۰ است و ادارات باید مصرف خود را در مقایسه با سال تعیین شده کاهش دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰