تدوین سند ارتقای کیفیت نان در لرستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی لرستان گفت: در راستای کاهش ضایعات نان با کمک کارشناسان دستگاه‌های موثر در زنجیره آرد و نان، سند ارتقای کیفیت نان تدوین شده است.

به گزارش قاب خبر: حجت الله بیرانوند افزود: در قالب این سند تکالیفی برای دستگاه‌های مختلف از جمله متولی تولید گندم، تولید آرد ، حمل ونقل و نانوایی‌ها مشخص شده است.

وی ادامه داد: چنانچه دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند، کیفیت نان ارتقا خواهد یافت.

بیرانوند تصریح کرد: با اجرای دقیق این سند، ضایعات نان به طور چشمگیری کاهش و کیفیت نان افزایش پیدا می کند.