اشتغال فرزندان شاهد باید در اولویت قرار گیرد
به گزارش قاب خبر، ابوطالب شفقت بیست و ششم خرداد در دیدار با مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، عنوان کرد: اشتغال فرزندان ایثارگران در اولویت قرار دارد و باید مدیران دستگاه های اجرایی از این قشر باشند.
وی تصریح کرد: گسترش فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است.
استاندار افزود: چرخه حکمرانی کشور در حوزههای مختلف باید توسط نیروهای حزب الهی باشد و اقدام کارکنان و مدیران بنیاد شهید ایثارگرانه است و خانواده های ایثارگر صاحبان ممکلت هستند.
شفقت گفت: بنیاد شهید یک نهاد انقلابی است برای خدمترسانی به قشری که تمام وجود خود را برای نظام اسلامی و کشور فدا کردهاند.
وی ادامه داد: در تمام حوزه های فعالیت کشور، فرزندان ایثارگر باید حضور داشته باشند و ماموریت بنیاد شهید اهمیت ویژه به خانوادههای شهدا و ایثارگران میباشد.
استاندار با بیان این که گسترش فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است افزود: دغدغه امروز ما ایجاد روحیه فرهنگ کار میباشد و این فرهنگ در لرستان ضعیف است و تلاش مدیران باید بیش از گذشته شود.
شفقت بر ایجاد خلاقیت و نوآوری در برگزاری برنامههای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکیدکرد و گفت : باید از ظرفیت ایثارگران در دستگاههای اجرایی و در بخش های تربیتی استفاده کرد.
استان لرستان در مجموع ۶ هزار و ۵۵۷ شهید را در دوران رژیم ستمشاهی ، دفاع مقدس و پس از آن تقدیم نظام اسلامی کرده است که از این تعداد سهم خرم آباد ۲ هزار و سه ، بروجرد یک هزار و ۵۰۰ ، دورود ۶۱۹ ، الیگودرز ۵۸۹ ، ازنا ۴۰۶ ، کوهدشت ۵۰۷ ، الشتر ۳۸۶ ، دلفان ۲۴۹ ، پلدختر ۳۳۹ و رومشکان ۵۷ شهید است.
همچنین استان با تقدیم ۱۸ هزار و ۳۷۷ جانباز که شامل ۱۱ هزار و ۷۲۴ جانباز تا ۲۴ درصد، پنج هزار و ۷۵۷ جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد، ۶۷۲ جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد و ۱۹۴ جانباز ۷۰ درصد به بالا، در مجموع ۱۸ هزار و ۳۷۷ جانباز، ۹۰۰ آزاده، ۱۲۳ هزار و ۵۰۲ رزمنده و ۱۸۷ شهید جاویدالاثر به خوبی دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کرده است.
لرستان دارای ۷۴ خانواده دارای ۲ شهید، ۹ خانواده دارای سه شهید، سه خانواده دارای چهار شهید است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰