هدف‌گذاری برای ایجاد ۵ هزار و ۴۱۶ شغل در سلسله

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان گفت: ایجاد پنج هزار و ۴۱۶ فرصت شغلی در سلسله طی پنج سال آینده و کاهش نرخ بیکاری این شهرستان به ۶ درصد هدف‌گذاری شده است.

سمانه حسن‌پور در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان سلسله با اشاره به ماموریت محوله از سوی استاندار لرستان اظهار کرد: با همکاری فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی راهبردی استان و برش شهرستانی آن آغاز و اکنون شاکله اصلی این برنامه آماده و مشخص شده است.

وی با ارائه جزئیاتی از برنامه راهبردی و عملیاتی شهرستان سلسله افزود: در این برنامه ابعاد مختلف توسعه شهرستان، نقش و وظایف تخصصی آن در سطح ملی و همچنین تقسیم کار منطقه‌ای دیده شد و نسخه ای از آن در اختیار دستگاه ها قرار گرفت.

حسن‌پور با اشاره به اولویت‌های توسعه‌ای سلسله بیان کرد: محورهای اصلی توسعه در این شهرستان، کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، اکوتوریسم و گردشگری طبیعی است که پروژه‌های عمرانی و اقتصادی، شاخص‌های عملیاتی توسعه و برنامه اشتغال بر این اساس طراحی شده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان با تاکید بر واقع‌بینانه بودن اهداف برنامه اشتغال شهرستان عنوان کرد: بر اساس این برنامه در بازه زمانی پنج‌ساله پنج هزار و ۴۱۶ فرصت شغلی برای ۲۵ دستگاه اجرایی شهرستان هدف‌گذاری شده که به‌طور مشخص برای سال ۱۴۰۳ تعداد ۸۶۰ نفر، امسال ۸۸۲ نفر، سال آینده ۹۰۳ نفر، ۱۴۰۶ تعداد ۹۲۵ نفر و سال پنجم ۹۴۶ فرصت شغلی پیش‌بینی شده است. هدف نهایی این امر، کاهش نرخ بیکاری شهرستان از ۱۰ درصد به حدود ۶ درصد تا پایان برنامه است.

حسن پور ادامه داد: تونل اسپژ و تاسیسات فاضلاب شهر الشتر به عنوان پروژه‌های اولویت‌دار معرفی شده اند همچنین در حوزه اقتصادی نیز طرح استیل‌کورد و طرح کشت و صنعت آفتاب در فهرست پروژه‌های مهم قرار دارند. با توجه به تعداد کم پروژه‌های اقتصادی نیمه‌تمام در شهرستان، ۱۵ طرح مطالعه‌ شده و دارای توجیه فنی و اقتصادی شناسایی و معرفی شده‌اند که قرار است با نظارت معاونت اقتصادی استانداری و فرمانداری سلسله طی پنج سال آینده اجرا شوند.

وی عنوان کرد: این ۱۵ طرح شامل احداث مجتمع‌های گلخانه‌ای و شهرک‌های دام صنعتی، فرآوری گردو، احداث کشتارگاه و زنجیره تولید زعفران، ایجاد مجتمع صنایع غذایی، تولید مکمل‌های دامی، طیور و آبزیان، واحدهای بسته‌بندی حبوبات، کارخانه تولید چرم، تاسیس مجتمع آموزشی پاراگلایدر، کایت و بالون، توسعه طرح‌های گردشگری روستایی، احداث شهربازی، هتل چهار ستاره و تاسیسات گردشگری در منطقه نمونه کهمان می باشند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان با اشاره به اعتبارات تخصیص‌ یافته برای پروژه‌ها گفت: برای تاسیسات فاضلاب الشتر حدود یک هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال در سال جاری اختصاص یافته همچنین، پروژه تونل اسپژ در قالب طرح چهارخطه قرار دارد اما به دلیل مشکلات اجرایی، نیازمند انتخاب پیمانکار جدید است.