نگهداری یک هزار و ۶۰۰ زندانی در زندان‌های باز لرستان

مدیرکل سازمان زندان‌ها و اقدامات تربیتی لرستان گفت: ۱۶۰۰ زندانی در زندان‌های باز لرستان نگهداری می‌شوند، این زندانیان با کمک بخش خصوصی و دولتی به کار اشتغال دارند و از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ میلیارد تومان دستمزد دریافت کردند.

عبدالمجید کشوری در آیین افتتاح مجتمع آزاد “ترنج شانه‌به‌سر” که با مشارکت انجمن حمایت از زندانیان بروجرد در محل زندان سابق برگزار شد، افزود: ۱۶۰۰ زندانی در زندان‌های باز لرستان نگهداری می‌شوند این زندانیان با کمک بخش خصوصی و دولتی به کار اشتغال دارند و از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ میلیارد تومان دستمزد دریافت کردند.

وی ادامه داد: دغدغه معیشت خانواده زندانیان قانونی و اجتماعی است، در سند تحول قوه قضاییه بحث اشتغال زندانیان و خانواده آنان مطرح شده است.

مدیرکل سازمان زندان‌ها و اقدامات تربیتی لرستان گفت: منشأ بسیاری از جرائم در جامعه اقتصادی است، تا فرد در چارچوب مشکلات اقتصادی گیر نکند دست به سرقت نمی‌زند.

کشوری افزود: نگاه دادستان‌های لرستان  به افراد زندانی ایجاد اشتغال است و با همکاری بخش خصوصی تلاش می‌کنند زندانیان و خانواده را از نظر اقتصادی تقویت کنند.

وی گفت: بزرگ‌ترین کارگاه فرش دستباف کشور با ۲۴۰ بافنده با مشارکت بخش خصوصی در زندان پارسیلون خرم‌آباد برای اشتغال به کار زندانیان راه‌اندازی شده است.

ریشه اصلی جرائم مشکلات فرهنگی است

معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد گفت: ریشه اصلی جرائم مشکلات فرهنگی است، باید تلاش کنیم با فرهنگ‌سازی

کسی زندان نرود ریشه اصلی زندان رفتن فرهنگی است.

مسلم مرادی افزود: انسان‌ها در اوج عصبانیت و ناراحتی جرمی مرتکب و راهی زندان می‌شوند، فرهنگ یکی از مولفه‌های مهم است که باید با آن توجه کرد.

وی اظهار داشت: در حوزه مهریه نیز باید فرهنگ‌سازی کنیم تا کسی برای مهریه به زندان نرود، برای یک پرونده طلاق بسیاری از دستگاه‌های اداری و قضایی درگیر می‌شوند تلاش کنیم با فرهنگ‌سازی طلاق را ریشه‌کن کنیم.

فرماندار بروجرد گفت: کار در بخش اعظمی از کارخانجات شهر وجود دارد، با خروج اتباع خارجی کارخانجات سنگ‌بری و کوره‌های آجرپزی نیاز به کارگر دارند که می‌شود از زندانیان مجاز استفاده شود.

مرادی افزود: مهارت‌آموزی زندانیان بسیار مهم است و به کسانی که مهارت دارند تسهیلات داده می‌شود.