ظرفیت ویژه لرستان در حوزه محصولات فرهنگی و هنری

به گزارش قاب خبر: احمد حسین فتایی بیان کرد: برای سال نخست آثار ارسالی گویای ظرفیت های موجود در استان نبود، اما برای شروع کار می تواند رضایت بخش باشد. وی تصریح کرد: لرستان در حوزه محصولات فرهنگی و هنری ظرفیت های ویژه ای دارد و انتظار می رود در سال آینده شاهد ارسال آثاری […]

به گزارش قاب خبر: احمد حسین فتایی بیان کرد: برای سال نخست آثار ارسالی گویای ظرفیت های موجود در استان نبود، اما برای شروع کار می تواند رضایت بخش باشد.

وی تصریح کرد: لرستان در حوزه محصولات فرهنگی و هنری ظرفیت های ویژه ای دارد و انتظار می رود در سال آینده شاهد ارسال آثاری باکیفیت تر با کمیت بیشتر باشم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: پس از پایان مهلت ارسال آثار، ۱۵۰ اثر توسط دبیرخانه اعلام وصول شد که برگزیدگان به دبیرخانه جایزه ملی فیروزه معرفی می شوند.

فتایی عنوان کرد: در راستای تقویت تولیدات این حوزه نیازمند گسترش آموزش های تخصصی هستیم که برنامه ریزی های لازم در خصوص برگزاری دوره ها و کارگاه های آن صورت گرفته است.

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حمایت از گفتمان مصرف و تولید کالاهای فرهنگی بومی و ایرانی و تسهیل در دسترسی به تولیدات این عرصه از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره بود.

رضا نیازی ادامه داد: به زودی نسبت به تولید محتوای دیجیتال و بسته های چند رسانه ای آموزشی برای انتشار در فضای مجازی اقدام خواهیم نمود تا در سال آینده شاهد بالا رفتن کیفیت آثار حاضر در جشنواره باشیم.

در بخش پایانی این مراسم با اهداء لوح و جوایز نقدی از برگزیدگان جشنواره تجلیل به شرح زیر تجلیل شد:

در بخش هدایای فرهنگی:

رتبه اول، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ ۲۵ میلیون ریال: بابک بیرانوند

بهاره رحمتی، رتبه دوم

محسن دلفانی، رتبه سوم

سمیه سبزی، شایسته تقدیر

در بخش عروسک:

رتبه اول، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ ۲۵ میلیون ریال: پرستو نیری

طیبه میرزاپور رشنو، رتبه دوم

در بخش نوشت افزار اثری برگزیده نشد و دو اثر

از مهران فلاح و عفت پاپی شایسته تقدیر شناخته شدند.