تدوین سند تحول اقامه نماز کشور در دستور کار
به گزارش قاب خبر: معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور گفت:همه تلاش ما این است که مفاد بخشنامهی ۱۵ مادهای وزیر کشور درباره اقدامات ستاد اقامه نماز در استانها، بهصورت کامل، اجرا شود.
سیدعلی مهدیان افزود: جلسات منطقهای مدیران ستادهای اقامه نماز، بهصورت فصلی و حضوری برگزار میشوند اما توصیه این است که بهصورت ماهانه نیز جلسات منظم مجازی، برگزار شوند.
وی ادامه داد: خوشبختانه برای ترویج فرهنگ نماز، اسناد بالادستی مختلفی از جمله طرح جامع اقامهی نماز که تصویب شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بخشنامههای کافی وجود دارند اما ما باید دنبال این موضوع برویم که محتوا و مفاد این اسناد بالادستی، چرا بهطور کامل، اجرا نمیشوند؟
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور، توضیح داد: در نشستهای این چنینی، بایستی آسیبها و نقاظ ضعف درباره عدم اجرای کافی برخی اسناد بالادستی، بیان شده و برای رفع آسیبها، راهکارهای لازم، ارائه و عملیاتی شوند.
مهدیان تصریح کرد: حتی سهم هر وزارتخانه، سازمان، نهاد و امثال اینها در فعالیت ستاد اقامهی نماز، مشخص است اما پرداختن به این موضوع مهم است که چرا سهم از فعالیتها، بهاندازهی کافی، اجرایی نمیشوند؟
مهدیان، توضیح داد: ما بهدنبال هدفگذاری هستیم؛ ما بهدنبال تدوین سند تحول اقامه نماز کشور هستیم؛ بهگونهای که اهداف میانمدت و بلندمدت در این رابطه، کاملاً مشخص باشند.
گفتنی است دبیر شورای مدیران ستاد اقامه نماز منطقهی پنج کشور، حجتالاسلام و المسلمین سیدمرتضی حسنیحلم است.
مدیران ستادهای اقامه نماز منطقهی پنج کشور، هر کدام، در استای تقویت فرهنگ نمازخوانی و اقامهی نماز، دیدگاهها، توصیهها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
از جمله موضوعات این بود که جایگاه ستاد اقامهی نماز استانها بایستی از نظر ساختار سازمانی با همکاری استانداران، تقویت شده و ارتقاء یابد تا تصمیمات اتخاذ شده در ستاد، ضمانت کافی اجرایی داشته باشند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰