تجلیل از خیرین و سمن‌های فعال حوزه سلامت در همایش رسم مهربانی

ناهید پرویزپور در همایش "رسم مهربانی"، ضمن اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی در شاخص‌های سلامت اظهار داشت: ما شاهد بهبود وضعیت سلامت عمومی شهروندان، افزایش سن امید به زندگی، رشد پزشکان متخصص و فوق تخصص، کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان هستیم، اما دولت‌ها قادر نیستند به صورت صد در صدی نیازهای شهروندان را در حوزه‌های مختلف مرتفع نمایند.

به گزارش قاب خبر: وی تاکید کرد که در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته، نقش و مشارکت مردم در قالب سمن‌ها و موسسات خیریه به عنوان بازوان توانمند اجرایی، نقشی بی‌بدیل دارد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: ما در شرایط اقتصادی به سر می‌بریم که بسیاری از خانواده‌ها که دارای بیماران خاص و صعب‌العلاج هستند، قادر به پرداخت هزینه‌های درمان نیستند و از طرفی خدمات دولتی نیز پاسخگوی همه نیازها نیست. از این رو، سمن‌ها و موسسات خیریه حوزه سلامت به عنوان واسط بین دولت و ملت، بخشی از هزینه‌های درمانی و پزشکی را به صورت خیرخواهانه بر عهده می‌گیرند تا افرادی که به بیماری مبتلا هستند، علاوه بر رنج تحمل بیماری، نگران هزینه‌های هنگفت درمان نباشند.

وی افزود: فعالان حوزه سلامت علاوه بر اینکه کاری خداپسندانه و عام‌المنفعه انجام می‌دهند که خیر دنیا و آخرت در آن است، به جامعه کمک می‌کنند تا وضعیت سلامتشان ارتقا یابد. هر جامعه‌ای که از لحاظ جسمی سالم باشد، از نظر روحی و روانی نیز سالم‌تر خواهد بود و نشاط اجتماعی بیشتری را تجربه خواهد کرد.

پرویزپور در پایان بر اهمیت همکاری همه جانبه دستگاه‌ها و نهادها در حمایت از این سمن‌ها و موسسات خیریه تاکید کرد و از تلاش‌های آنان در ارتقای سلامت جامعه تقدیر و تشکر نمود.