انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه بدخشان افغانستان
به گزارش قاب خبر: تفاهمنامه همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه بدخشان افغانستان منعقد و مبادله شد.و دکتر نقیبالدین قاضیزاده، رئیس دانشگاه بدخشان افغانستان و هیئت همراه از بخشهای مختلف دانشگاه لرستان بازدید کرد.
مدیران دانشگاه بدخشان افغانستان در این بازدید با دانشجویان اهل کشور افغانستان که در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند دیدار و گفتوگو کردند.
ارتباط بین دانشگاه بدخشان افغانستان و دانشگاه لرستان را جامعه المصطفی العالمیه با همکاری گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان فراهم کرد و رابط جامعه المصطفی العالمیه در این بازدید و نشست، حضور داشت.
همچنین رئیس دانشگاه بدخشان افغانستان و هیئت همراه با حجتالاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرمآباد دیدار و گفتوگو کردند.
مدیر گروه همکاریهای علمیبینالمللی دانشگاه لرستان، دکتر غلامحسین حسینی است.
در نشست نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس و معاونان دانشگاه بدخشان افغانستان بر گسترش همکاریهای دوجانبه تأکید شد. و دو طرف توافق کردند از ظرفیتهای یکدیگر در راستای دیپلماسی علمیبینالمللی استفاده کنند.
رئیس دانشگاه بدخشان افغانستان (دکتر قاضیزاده) از رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و مدیر گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان (دکتر حسینی) دعوت کرد سفری به دانشگاه بدخشان افغانستان داشته باشند.
رئیس دانشگاه لرستان در نشست مشترک با رئیس دانشگاه بدخشان افغانستان و هیئت همراه، ظرفیتها، پتانسیلها و توانمندیهای اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.
نظری، نوع فعالیت و امکانات آزمایشگاههای دانشگاه لرستان را در این نشست مشترک تبیین کرد.
رئیس دانشگاه لرستان، توضیح داد در حال حاضر دانشگاه لرستان بیش از ۱۰۰ دانشجوی بینالملل (غیرایرانی) دارد.
نظری، در بخشی از گفتههایش، ظرفیتهای مختلف استان لرستان را نیز برای هیئت دانشگاه بدخشان افغانستان، تبیین کرد.
وی بر تقویت همگرایی علمی و مبادلات علمی، تحقیقاتی، پژوهشی بین دانشگاههای جهان اسلام، تأکید کرد.
همچنین در این نشست، دکتر میثم شهبازی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان و دکتر مسعود صادقی، سرپرست بنیاد نخبگان استان لرستان حضور داشتند و بر حمایت بنیاد نخبگان از همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاهها متناسب با چارچوبهای تعریف شده بنیاد ملی نخبگان، تأکید کردند.
بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان مستعد و نخبه داخل کشور که بخواهند در چارچوب تعاملات و ارتباطات بینالمللی دانشگاههای کشور با دانشگاههای سایر کشورها، همکاریهای دوجانبه علمی، تحقیقاتی و پژوهشی را گسترش دهند حمایت میکند.
جمعی از دانشجویان اهل کشور افغانستان که در این نشست حضور داشتند دیدگاهها و مطالبات صنفی دانشجویی خود را مطرح کردند.
غلامحسین حسینی، گزارشی از اقدامات و فعالیتهای انجام شده گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان ارائه کرد.
دکتر حسینی توضیح داد همواره کوشش گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه لرستان آن بوده است که زیرساختها و شاخصهای بینالمللی دانشگاه لرستان، بیش از پیش، ارتقاء یابد.
موافقت شد، انجام طرحهای مشترک تحقیقاتی، پژوهشی با دانشگاه بدخشان افغانستان بود.
حجتالاسلام و المسلمین حبیب حاتمیکنکبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز در این نشست حضور داشت.
وی وجود جامعه المصطفی العالمیه را یک سرمایه ارزشمند برای نظام جمهوری اسلامی در راستای ارتباطات و جذب دانشجویان از سایر کشورها برای ایران اسلامی دانست.
حاتمیکنکبود، وحدت و همگرایی کشورهای اسلامی در برابر نظام استکبار جهانی را از موضوعات مهم دانست که بایستی تقویت شود.
وی، گسترش ارتباطات بروندانشگاهی بینالمللی بهویژه با کشورهای اسلامی را از متغیرهای دیپلماسی بینالمللی و تمدنی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.
در این نشست مشترک، رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، علاوه بر گفتوگو با اعضای هیئت اعزامی دانشگاه بدخشان افغانستان با دانشجویان اهل کشور افغانستان که در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند گفتوگو کردند.
نشست مشترک رئیس دانشگاه لرستان و رئیس دانشگاه بدخشان که جمعی از دانشجویان اهل افغانستان شاغل به تحصیل در دانشگاه لرستان نیز در آن حضور داشتند بیش از دو ساعت تداوم داشت و درباره موضوعات گوناگون مرتبط با همکاریهای علمی بینالمللی و دانشجویان بینالملل دانشگاه لرستان، گفتوگو شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰