احداث اولین مرکز داده لرستان/ پایش تصویری شهر خرم آباد

مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به اینکه  اولین مرکز داده در لرستان احداث می شود گفت: پایش تصویری شهر خرم آباد توسط مخابرات منطقه لرستان در حال انجام است.

به گزارش قاب خبر: نبی الله شمسی فر تصریح کرد: رسانه ها و مخابرات همکار هستند و مخابرات رسالت سنگینی بر عهده داشته و وظیفه ما رساندن پیام ها و ارتباطات است که مقدمه آگاهی بخشی به مردم است.

وی ادامه داد: رسالت خبرنگاران همچون بعثت پیامبر اکرم (ص) است زیرا آگاهی دادن به مردم برای کشف حقیقت، میل حقیقت و سیر رسیدن به تعامل و تکامل است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به عملکرد این مجموعه گریزی زد و گفت: در زمینه ارزیابی عملکرد استان در همه حوزه ها به رتبه های اول کشوری دست یافته ایم.

وی افزود: کسب رتبه چهارم در مناطق هم تراز، برگزاری ۴ انتخابات شکوهمند و سیگنال رسانی برخط به شعب اخذ رای،کسب رتبه سه کشوری در حوزه ارتباطات سیار از موفقیت های مخابرات به شمار می رود.

شمسی فر تصریح کرد:  در ادامه با اشاره به اینکه حوزه ارتباطات یکی از صنایعی است که می تواند بحث اشتغال آفرینی را با هزینه کم و بازآفرینی بالا فراهم کند و به توسعه دست پیدا نماییم.

وی همچنین با اشاره به اقدامات در دست اجرای این مجموعه نیز عنوان کرد:  پروژه اتصال منازل و کسب ‌ و کارها در شهرهای اصلی استان به فیبرنوری در حال اجرا است و امیدواریم تا چند ماه آینده در مراکز بخش های استان نیز عملیاتی شود.

مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: اولین مرکز داده استان در حال اجرا می باشد زیرا یکی از راههای توسعه کسب و کارها است و در این راستا اقدامات زیرسازی این پروژه در مرکز شهید رحیمی شروع شده است.

وی ادامه داد: درصدد هستیم تا روستاهای بالای ۵۰۰ خانوار را نیز به شبکه فیبرنوری متصل کنیم در این راستا ۴۱ روستا کاندید این موضوع هستند و در تلاش هستیم تا مجوزهای لازم برای اتصال روستاها به فیبرنوری را اخذ کنیم.

شمسی فر اظهار کرد: همچنین ۱۰۳ سایت تلفن همراه در مناطق روستایی در حال اجرا بوده که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد. احداث ۱۷  سایت شهری نیز در دست برنامه ریزی است.

وی تصریح کرد: ۴۰ سایت روستایی را نیز از ۲G به ۴G  و ۵G ارتقا پیدا کرده اند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان بیان کرد: لرستان یکی از سه هاب منطقه ای مرکز پاسخگویی مرکز ۱۱۸ و ۲۰۲۰ در کشور بوده و به زودی شاهد احداث مرکز جامع خدمات تماس در استان خواهیم بود که باعث می شود جزیره ای پاسخگو بودن دستگاه های مختلف جمع آوری شود.

شمسی فر افزود: ۷۷ نقطه مد نظر سپاه به شبکه فیبر نوری متصل شده است،  بیش از ۳۰ بخشداری استان به فیبر نوری متصل خواهند شد و همچنین  بیش از ۱۲۰ شعبه بانک های استان نیز به این زیرساخت مهم متصل شوند.

وی گفت: یکی دیگر از برنامه ها اتصال پاسگاهها و کلانتری ها به شبکه فیبر نوری است و درصدد هستیم تا سدهای استان که اهمیت استراتژیک دارند در بحث کنترل آب و مصرف به شبکه فیبر نوری متصل شوند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار کرد: برای اولین بار در کشور مخابرات به طور صدر صد در حال اجرای شبکه پایش تصویری شهر خرم آباد بوده و امیدواریم با این اقدام آماده اجرای طرح کنترل ترافیک مرکز استان باشیم.

وی ادامه داد: در راستای پایش تصویری جاده ای با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان در حال تکمیل پروژه میباشیم.

مدیر مخابرات منطقه لرستان در مورد رفع مشکل انتن دهی در آزادراه بروجرد- اراک نیز گفت: رفع مشکل انتن دهی در مسیر تونل پونه بر عهده مخابرات نبود اما با صرف هزینه ای بالغ بر ۶ میلیارد تومان پوشش شبکه تلفن همراه اول در ۱۰ کیلومتر برقرار شده است.

شمسی فر در بخش دیگری از صحبت هایش به باورهای مردم درباره ضرر تشعشعات سایت های تلفن همراه گریزی زد و گفت: یکی از مشکلات سر راه توسعه شبکه تلفن همراه در برخی مناطق مسکونی این است که مردم احساس میکنند که وجود آنتن های تلفن همراه در آن مناطق برای سلامتی آنها مضر است و باید اعلام کنیم همانطور که وظیفه فراهم کردن ارتباطات با کیفیت بالا را برای مردم بعهده داریم ، قطعا توجه به سلامتی مردم نیز از اولویت های ماست .

شمسی فر تاکید کرد : اطمینان خاطر می‌دهیم که تشعشعات دکل‌های تلفن همراه در ایران پایین‌تر از استانداردهای بین المللی است. این تشعشعات به شکل دوره ای بررسی می‌شود و رگولاتوری نیز اگر نیاز به بررسی باشد در محل حاضر می‎شوند و سطح تشعشع را بررسی می کنند، در غیر این صورت اگر همراهی مردم نباشد نمی‌توانیم سرویس خوبی ارائه دهیم.

شمسی فر گفت : میزان تشعشعات سایت های bts در ایران و در استان لرستان ضمن اینکه پایین تر از حد استاندارد های بین المللی است ، مدام توسط دستگاههای ناظر شامل سازمان انرژی اتمی ، وزارت بهداشت ، وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات پایش و سنجش می شود و این دستگاهها هیچگونه کوتاهی را در این زمینه نپذیرفته و خط قرمز آنهاست و از این حیث به مردم اطمینان خاطر میدهیم و جای نگرانی نیست و برای رفع ضعف در پوشش و برخی اختلالات در ارائه خدمات تلفن همراه در سطح شهرهای استان نیاز مردم با ما همکاری لازم را داشته باشند.