آغاز طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان

مدیرکل استاندارد استان لرستان گفت: در راستای بررسی کم فروشی و الزامات برچسب گذاری فرآورده های تولیدی، طرح ویژه کنترل کمی فرآورده ها در لرستان آغاز شد.

به گزارش قاب خبر: مرضیه قنبریان بیان کرد: در اجرای طرح ویژه اوزان و مقیاسها که با اولویت محصولات تولیدی واحدهای صنایع غذایی استان انجام می شود، فرآورده ها از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و …) مورد پایش قرار می گیرند.

وی ادامه داد: بر اساس این گزارش، فرآورده هایی که در این مرحله بررسی می شوند شامل: انواع ماست، انواع فرآورده های غلات (بیسکویت، ویفر، کیک، کلوچه، ماکارونی)، قند و شکر بسته بندی شده، انواع کره، انواع سس های غذا، رب گوجه فرنگی، عسل، و غذاهای آماده و نیمه آماده می باشند.