استفاده از ظرفیت و پتانسیل کشاورزی لرستان برای توسعه گردشگری
به گزارش قاب خبر: عطا حسن پور بیان کرد: لرستان در زمینه تولید گیاهان دارویی، انار، زعفران، انجیر سیاه، عسل و غلات خاستگاه گردشگری کشاورزی است لذا از این ظرفیت و پتانسیل به منظور توسعه گردشگری کشاورزی در استان استفاده خواهیم کرد.
وی ادامه داد: مفرغهای لرستان پیشینهای ۵ هزارساله از این استان را هویدا میکند و همین شاخصه این خطه از خاک ایران، دلیلی برای انتخاب لرستان به عنوان میزبانی این همایش بود چرا که لرستان خاستگاه بیش از ۳ هزار ژن گیاهان دارویی در کوههای گرین و اشترانکوه است.
حسن پور به وجود درخت مازو لرستان از خانواده درختان بلوط اشاره کرد و افزود: این درخت با هفت میوه که هیچکدام از لحاظ مزه و شکل شبیه هم نیستند فقط یک نمونه نادر از ژن گیاهان دارویی و متنوع در استان است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با اشاره به حضور ۳۰ استان کشور در همایش، بیان کرد: بازدید از جاذبههای گردشگری و کشاورزی لرستان، برگزاری کارگاههای تخصصی و تبادل اطلاعات توسط کارشناسان دو حوزه گردشگری و کشاورزی از جمله برنامههای این همایش دو روزه خواهد بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰